Keşke fantazi olsaydıçok isterdim.
Benimde 5000 deviri geçtiğim nadirdir. Lastik basınçlarıda normal.
Zaten sadece lastikten kaynaklı olabileceğini düşünmüyorum. İlk aklıma gelen hava filtresi ve ayarları idi. Kontrol ettirdim. Filteri temizlettim. Ustanın söylediğine göre normal, bazı forumlarda da aynı tüketimden bahsediliyor.
Emrello, bu işin bir püf noktası varsa söyle :cherry:
Sero35, 100km'de 2 litre fazla yakıyor belki ama değer be... :cat:
ekleme : bu arada TA'm 2006 model...
evet bence de süper olur.ben de kendimce rahatlamış olurum emrello nun seviyelerini yakalayabilirsen..![]()
Arkadaşlar ta ile sorunsuz şekilde hannibaladvrider ekibi ile orta toroslari motorumla geçtim
Selamlar, Mersin'den Bora ile aynı ekipte miydiniz? Bora'nın fotoğraflarında kırmızı seleli bir TA görmüştüm..
Arkadaşlar slmlar 2008 yeni kasa transalp aldım, motorun kullanımı gerçekten çok çok rahat, merak ettiğim bi husus var hararetin çabuk yükseldiğini düşünüyorum daha önce kullandığım motorlarda böyle çabuk yükseldiğine şahit olmadım 101-103 de fan açıyor hemen 98-97 ye düşürüyor kitapçığında 121 son değer bu değeri ulaşırsa motoru hemen kapatmayı öneriyor zaten , gerçi aşırı sıcak günler yaşıyoruz onun da etkisi var sanırım, örnek vermek gerekirse sıkışık trafikte yaklaşık 15-20 dk da bu sıcaklığa ulaşıyor biraz hızlanınca hemen düşüyor, eski kasa transalplerde durum nasıl yada yeni modellerden kullanan arkadaş varsa bu konuda düşüncelerini dinlemek isterim, emniyetli sürüşler.
:queen: :queen: tamam abi büyürüm
Her zaman senin gibi sölüolar bana,,ama ben transalp kullanan benden kısa bayanlar biliorum.Benim boyum da yeter,,gücüm de...:bounce:
Vazgeçemem ben transalpten...
Merhaba arkadaşlar, sizce temiz ve masrafsız 2001 model bir TA ne kadara kadar alınmalıdır?
Bende 2004 model TA kullanıyorum ve fan sadece bir sefer zor bir arazide açtı.
Bu arada akinosan merhaba Murat TAŞ ben Marmaris Motofestte tanışıp beraber kahvaltıya gitmiştik.
Eylül 9-10-11 de Manisa Fest var gelmeyi düşünüyormusun?
Genel durumu, kilometresi ve aksesuar gibi kıstaslara bakılarak 7500 - 8500 TL aralığında alınabilir bence..