TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

Allah yolunu açık etsin. GÖrüşemeden gidiyorsun ya ona yanarım :) . İnşallah görüşme imkanıda olur

nasip kısmet..... genelde vedeyim şu aralar ama belli de olmuyor.. bende seninle tanışmak istedim ama kısmet değilmiş.... yinede ayın dokuzuna kadar adres belli adamım.. ayın dokuzundada mini bir konvoy var ona bekleriz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

varya sana songününde semaverde çay yaptırıp eziyet etmeyen onur ne olsun? :)

size yakılan semaver size demlenen çay bana eziyet olmaz adamım halen anlamadınmı... sen gel de bakarsın o çay işi sana patlar....

nasip kısmet..... genelde vedeyim şu aralar ama belli de olmuyor.. bende seninle tanışmak istedim ama kısmet değilmiş.... yinede ayın dokuzuna kadar adres belli adamım.. ayın dokuzundada mini bir konvoy var ona bekleriz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

size yakılan semaver size demlenen çay bana eziyet olmaz adamım halen anlamadınmı... sen gel de bakarsın o çay işi sana patlar....
canın sağolsun şaka yapıyorum zaten. gerçekten son gününü öyle sakin geçirmeni temenni ederim genelde çok stres geçer :)

Bayramda o tarafa kaçabilirim. Şimdiden özel mesajla cep numaranı yazarsan gelmeden önce ararım seni.

canın sağolsun şaka yapıyorum zaten. gerçekten son gününü öyle sakin geçirmeni temenni ederim genelde çok stres geçer :)

eyvallah ağa gerçekten istediğiniz saat buyrun.... kapım sonuna kadar açık....

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

Bayramda o tarafa kaçabilirim. Şimdiden özel mesajla cep numaranı yazarsan gelmeden önce ararım seni.
ağa özelden geliyor numara...

‎91/3 İKMAL MALİYE OKULU VE EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI İST./KÜÇÜKYALI. TERTIP HAYIRLI TEZKERELER...

hayırlıtezkereler sağlıcakla git gel.

eyvallah sağol abi....

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------

‎91/3 İKMAL MALİYE OKULU VE EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI İST./KÜÇÜKYALI. TERTIP HAYIRLI TEZKERELER...

eyvallah sağol sende sağ salim git gel..... vaybe 91/3 tertiplerle gidiyoruz ha... ben baya geç kalmışım yaw...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

hayırlı ugurlu olsn. hayırlı teskereler

eyvallah sağolasın...

Hayırlı tezkereler, yolun açık olsun, en kısa zamanda aramızda görmek dileği ile...

evlenip gitmek kötü olur zorluk çekersin derler inş. sizde öyle sorunlar olmaz yoksa gün geçmez hayırlı teskereler Allah youlunuzu açık ettsin

Hayırlı tezkereler,
sayılı gün çabuk biter.
Rabbim seni ve tüm mehmetçikleri korusun.
Yüce Allah yar ve yardımcın olsun.:king:

Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasıp etsin inşallah.
Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim.
Yukarıda da dediğin gibi askerlikten zevk almaya çalışırsan daha çabuk geçer günler.
Yeni hatıralar, yeni maceralar seni bekliyor. Allaha emanet ol.
Bizleri de unutma, fırsatını bulursan iki kelam et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar