- Konu Yazar
arkadaşlar yardım eden herkese teşekkür ederim bugün lifan tay 100 aldım motorsikletimle 30 km yaptım sadece 10 t l lik koyduydum dolmaya az kalmıştı fakkat yarının da altına düştü

hocam o nasıl oluyo bana biraz fazla gibi geldi.ben de 20 gün önce motoran aldım 10 tl lik benzinle 100 km oldu depo şu an yarının çok az altında gösteriyo hatta inanmadım depoyu salladım var benzin.bu arada ben 120 kiloya yakınım yani 1.5 kişi gibi ağırlık var.motorun çekişinden memnunum .sadece fazla krom görüntüsü var onları çıkarıcam.arkadaşlar yardım eden herkese teşekkür ederim bugün lifan tay 100 aldım motorsikletimle 30 km yaptım sadece 10 t l lik koyduydum dolmaya az kalmıştı fakkat yarının da altına düştü
Ben bir günde 200 km yol yaptım.Ortalama hızım 70 civarıydı.Tamamen düzlük.Soma-Bergama-Dikili-Ayvalık-Cunda... Gayet rahattı.Ancak hız seven arkadaşlar çok zorlanacaktır.Çünkü motosiklet 80 km geçtiğinde vibrasyon inanılmaz derece artıyor genelde çin malı cup motosikletlerde.motorun hayırlı olsun ama gerçekten de öle km yaptıkça azalmaya başladı bide acaba cup la küçük çaplı gezi yapılırmı
Ben bir günde 200 km yol yaptım.Ortalama hızım 70 civarıydı.Tamamen düzlük.Soma-Bergama-Dikili-Ayvalık-Cunda... Gayet rahattı.Ancak hız seven arkadaşlar çok zorlanacaktır.Çünkü motosiklet 80 km geçtiğinde vibrasyon inanılmaz derece artıyor genelde çin malı cup motosikletlerde.
cub larda yedek depo yokben motosikletimin yakıt musluğunu bulamadım yedek depoya geçiş nasıl olacak?
pardon 0.7l mişyok ya kitapçıktawar yazıyo 0.9 l
sen öyle yazdığına bakma ona güvenipte az benzinle yola çıkma yoksa yolda kalırsın haberin olsunpardon 0.7l miş