regal raptor 10dd almak istiyorum lütfen bilgileriniz benimle paylaşırmısınız...

Arkadaşlar merabalar ben bi bayanım ve 160 boyum var ama harley tarzı motorların görüntüsünü çok beğeniyorum.. çok ağır olur kaldıramazsın, kullanamazsın gibi laflar sölediler ama geçen gün motorcuları gezerken regal raptor 100d yi gördüm bindim ve gerçekten kullanışlıydı benim için. bi kaç arkadaşım çok yakar dedi, parçaları yok dedi, işe yaramaz dedi. ama gerçek anlamlı çok beğendim motoru siz neler sölersiniz bu motorla ilgili. teşekkür ederim şimdiden

Arkadaşlar merabalar ben bi bayanım ve 160 boyum var ama harley tarzı motorların görüntüsünü çok beğeniyorum.. çok ağır olur kaldıramazsın, kullanamazsın gibi laflar sölediler ama geçen gün motorcuları gezerken regal raptor 100d yi gördüm bindim ve gerçekten kullanışlıydı benim için. bi kaç arkadaşım çok yakar dedi, parçaları yok dedi, işe yaramaz dedi. ama gerçek anlamlı çok beğendim motoru siz neler sölersiniz bu motorla ilgili. teşekkür ederim şimdiden

regal raptor 100cc ıcın belkı hıc bırsey soleyemem ne gordum ne bındım ne kullandım nede kullanan tanıdıgım varr.
ama eger regal raptor dd 250 - 350spyder dıyecek olursanız gayet guzel motor tercıh ettıgınızı soyleyebılırım .

ama ben onları kullanamam sanırım çok ağır bi motormuş. peki yakıtı nasıl sizin motorunuzun play 6

ama ben onları kullanamam sanırım çok ağır bi motormuş. peki yakıtı nasıl sizin motorunuzun _pLay_06

yakıt sıstemı bırazda surucu ıle alakalı bı durumdur benım motorum km de 162krs yakıyor. bu arada motorun agır olması sızı neden bu kadar korkutuyor ? sonucta sırtınızda tasımayacaksınız.

160 boy 46kiloyum sizce hakimiyet kurabilirmiyim ben 250lik motorda

Hocam boy konusuna neden bu kadar takıyorsun ki. Sonuçta sen motoru taşımayacaksın, motor seni taşıyacak. Arkadaşın dediği gibi ayakların yere sağlam basıyorsa hiç sıkıntı yapma. Bende regal kullanıcısıyım ve kesinlikle öneririm. Büyük yada küçük cc olması sana kalmış yine....

eğer iki ayağınızda yere sağlam basıyorsa ve sağlam bir denge sağlayabiliyorsanız kolaylıkla 250 cc. Bir motor kullanabilrsiniz.bildiğim kadarı ile regaller yere yakın oldukça o yüzden rahatlıkla kullanılabilir

350 spyder modelini önermiyorum. Arkadaşımda var kullanıyorum devamlı. Sizin için çok zor olacaktır. 250 cc yi tercih etmelisin, rahat bir şekilde kullanabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------

Ayrıca bahsettiğiniz model 100DD. Çook rahat kullanırsınız. 4 vites ve otomatik vites seçenekleri var. Açıkçası piyasası pek fazla yok,parça sorunu belki yaşabilirsiniz.

hangi ilde yaşıyorsunuz ve nasıl bir güzergahta kullanacaksınız bu motoru ? 100cc cruiser görünümlü bir motorla yoğun trafikte ve metropol yaşamında rahat edemezsiniz hele ki yeni başlayan bir sürücüsünüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar