[MT İSTANBUL] 19 Ağustos Büyükçekmece Sahili Akşam Toplaşması

19 08 2011 CUMA
Saat : 20:45

Büyükçekmece lisesinin arkasinda uçakların olduğu anfi gibi bir yer var . Onun ilk sokağının girişinde buluşacağız . Oradan da büyük ihtimal büyükçekmece festival cafeye gideceğiz.

Eğer yeri bulamayacak olan olursa bana 0537 312 09 35 numaradan ulaşabilirler.

Kimler geliyor?
Ahanda buluşma yerimizin krokisi el yapımı ben yaptıydım.
35664c7f.png

1-Djan Crypton
2-.Mhmt. Honda CBF 150
3-arifziyaar Ducati Monster
4 Phantom264 Tvs Apache RR
5- ...

yaz beni abicim yanlız festival cafe degil de beyaz coffee ye gitsek de bi değişiklik yapsak ?

Kantır bi tanıtsaydın keşke kendini orada yabancılık çekmeyiz daha iyi olur.

anaa yusuf senmiydin yaa :D gel akşam moruk arkadaşlar yusuf benim okuldan arkadaşım :)

alper sen bir kayboluyorsun cumartesinden sonra tvs apache formunda takılıyorsun,buluşmadan önce tekrar piyasaya çıkıyorsun. Kimsin sen ?:queen:
ben kolpaların ve artistliklerin düşmanı doruların dosttu bi insanım :D ama insanlar arasında genelde allahın bi kulu olarak anılırım

Başlık uğursuz geldi:cherry: Gelemeyecekleri liste yapsaydık daha uzun olurdu en azından hava atardık, gelmeyenler bu kadarsa gelenler ooooo diye :bounce:

Beyler bence süpriz yapacak herkes biz gittiğimizde orada olacaklar :rendeer: Ya da hepsini maltepe buluşmasına kaptırdık.hyosungçular nerede? hepsi forumda ama yazmıyorlar.:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bugün gelemicem.yazimde şimdiden beklemeyin beni:)

Resimsiz bol muhabbetli bir geceydi. Yolda yakalandım :) Keyifliydi... Tekrar edelim arkadaşlar... Avcılardan sponsor arıyoruz.. Bu arada benim çayları ödeyen bir adım ileri çıksın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar