Selamun aleyküm buyrun iftara - Maltepe SAHİL - Cuma 19.08.2011

Oh oh çok güzel yemeğimiz tamam tatlımız tamam umarım muhabbet te güzel olur :cat:

Ayı ediyosun abi biterse bi gün gelirsin yine ısmarlarım :mrgreen:
Abii pide varmı pide :queen:

Ben de aranızda olmak isterim,ilk mt gezim olacak = ) eksik olan ne varsa ben de getirebilirim?

İsterseniz bizim kendi süt ve süt ürünleri imalatımız var,çiğ köfte ve pidenin yanına ayran getirebilirim,bir kolide 20 adet ve 2 koli yeterli olur sanırım?

Ayran güzel olur bence:mrgreen:
Ya ben kask getiriyimmi yanımda kadıköy e giden varmı aramızda:silent:

Ayran güzel olur bence:mrgreen:
Ya ben kask getiriyimmi yanımda kadıköy e giden varmı aramızda:silent:

YAKIŞIKI YANINDA KASK OLURSA DÖNÜŞTE BIRAKIRıZ...
bence metrobüsle gel daha kolay olur biz 2.köprüden geçeceğiz zaten....
arkadaşlar 18:30 levent bp den hareket ediyoruz anca geçeriz gelen arkadaşları 18:30 a kadar bekliyoruz ve 18:30 da yola çıkıyoruz....

Kocaeli İl Temsilcisi
piyanist yiğit ve ercan gündüzden yola çıktılar ayrıca servisede uğrayacaklarmış yani biz 4 motosiklet iftardan sonra anca katılabileceğiz , görüşmek üzre...:flower:

YAKIŞIKI YANINDA KASK OLURSA DÖNÜŞTE BIRAKIRıZ...
bence metrobüsle gel daha kolay olur biz 2.köprüden geçeceğiz zaten....
arkadaşlar 18:30 levent bp den hareket ediyoruz anca geçeriz gelen arkadaşları 18:30 a kadar bekliyoruz ve 18:30 da yola çıkıyoruz....
Abi sağol ben kadıköyde oturuyorum o gün annem'ler karşıdaydı sağolasın sen beni bıraktın :)
Şu an karaköy'deyim işteyim 18.00 de işten cıkıp eve gidip ordan trenle maltepe işim uzun umarım geç kalmam :mrgreen:
Kadıköyden geçen olacakmı akşam kask getiriyimmi ya:mrgreen:

Kardeşimle beraber çıktım yola,2 koli ayranla birlikte,haydi görüşke üzere :bestmt:

çok güzel bi etkinlik olacağa benziyor :) ama mesafe uzak zaman kısıtlı olduğundan katılamıyorum bol bol resim çekin bizde gitmiş kadar oluruz :)

Haydi ama nerde fotolar yazışmalar ,tamam anladım gelemedik ancak bu kadarda bekletilmez be abi!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar