yeni gosterge paneli guzel olmus, da kadran niye 180'e kadar? daha 160'a yaklasan olmadi bildigim kadariyla?
Ben de ilk başta 180 sandım ama aslında 160. Eski kadranda hız aralıkları 20 km olduğu için 140-160-180 gibi varsayıyoruz ama yenisinde 10 km arayla. Dikkat edersen 140-150-160 şeklinde.yeni gosterge paneli guzel olmus, da kadran niye 180'e kadar? daha 160'a yaklasan olmadi bildigim kadariyla?
Ben de ilk başta 180 sandım ama aslında 160. Eski kadranda hız aralıkları 20 km olduğu için 140-160-180 gibi varsayıyoruz ama yenisinde 10 km arayla. Dikkat edersen 140-150-160 şeklinde.
Arkadaşlar merhabalar...
Uzun süredir bilgilerinizden faydalanmak amacıyla forumu takip ediyorum. İçimdeki motorsiklet tutkusu artık dizginlenemez hale geldi.Ki doktor olduğum için neredeyse her gün motorsiklet kazalarıyla karşılaşıyorum maalesef... Vitesli motosiklet kullanmak konusunda çok tecrübeli değilim birkaç deneme yapmıştım. Arkadaşımın GV250 sini de gördükten sonra başlangıç olarak GV250 nin en iyi motor olduğuna karar verdim.Gerçi muhtemelen sevip uzun süre kullanacağımİkinci el epeyce araştırdım fakat insan güvenemiyor işte son zamanlarda sıfır GV250 mi alsam biraz daha paraya kıyıp diye düşünmeye başladım 2011 model motoru olan varmı çünkü gördüğüm kadarıyla genelde 2008 öncesi modeller kullanılıyor.Sıfır almamın ne gibi dezavantajları olur fikirleriniz benim için çok değerli .Teşekkürler..
Arkadaşlar merhabalar...
Uzun süredir bilgilerinizden faydalanmak amacıyla forumu takip ediyorum. İçimdeki motorsiklet tutkusu artık dizginlenemez hale geldi.Ki doktor olduğum için neredeyse her gün motorsiklet kazalarıyla karşılaşıyorum maalesef... Vitesli motosiklet kullanmak konusunda çok tecrübeli değilim birkaç deneme yapmıştım. Arkadaşımın GV250 sini de gördükten sonra başlangıç olarak GV250 nin en iyi motor olduğuna karar verdim.Gerçi muhtemelen sevip uzun süre kullanacağımİkinci el epeyce araştırdım fakat insan güvenemiyor işte son zamanlarda sıfır GV250 mi alsam biraz daha paraya kıyıp diye düşünmeye başladım 2011 model motoru olan varmı çünkü gördüğüm kadarıyla genelde 2008 öncesi modeller kullanılıyor.Sıfır almamın ne gibi dezavantajları olur fikirleriniz benim için çok değerli .Teşekkürler..
Valla yennileri guzelmiş acaba 2009 u na yeni göstergeyi takabilirmiyiz rıdvan bu konu üzerine bir araştırma yaparmısın![]()
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products_id=1204 gerçi biraz tuzlucıkışları tutuyormu bizimkilerle ..
Çok teşekkürler hızlı cevaplar için Bursa da yaşıyorum gelemem maalesef arada İstanbul a yolum düşüyor belki kısa süre sonra motorumla gelirimSıfır konusunda kafama takılan bir konu da Rodaj olayı şimdi benim gibi acemi biri ilk motor sıfır olunca sıkıntı olur mu ? ST kanuni nin bayiileri de görülmüyor internet sitesinde gidip yeni modelini görmek istiyorum.
Borsanal nickli arkadaş sen de yardımcı olabilirmisin sıfır konusunda..
Boşa alma problemi gaz kesme olayı devam ediyor mu ne gibi değişiklikler var ?
Muhtemelen uyar. Uymasa da ben uydururum sorun olmaz. Ama asıl önemli olan 495 TL gösterge + 82 TL dijital hız sensörü + 82 TL kargo = 663 TL vermeye değer mi? O paraya Çinli motor satıyorlar. :mrgreen:
Bursa yetkili satıcııyla görüştüm dedğiniz gibi ellerinde yokmuş sipariş üzerine getiriliyormuş.![]()
Güncel Satış fiyatı 8157 TL. aksesuarlarda işin işine girince 10000 i bulacak gibi biraz daha ikinci el bakalım artık
Bir de arıza lambası yanıyor aldığım günden beri. Motoru çalıştırıp biraz yol alınca kırmızı ışık yanıveriyor. Ancak herhangi bir mekanik sorun filan yok. Tahminimce elektronik bir hata. Motorun beyni araçta arıza var diyor ama bir şey yok yani anlayacağınız. Onu da göstereceğim servise bakalım ne diyecekler, ne yapacaklar.
Eğer FI lambası yanıyorsa, yani motor sorun var diyorsa kesinlikle sorun vardır. Bir soket temassızlığı gibi basit bir şey de olabilir ECU arızası gibi ciddi bir şey de.
YÖRÜK acemi halimle Hataydan Bursa ya getirmek benim için problem artı daha ehliyeti alamadım maalesefnakliye ile ilgili bir fikri olan varmı nasıl oluyor bu işler ..