Arkadaşlar avcılar ve çekmece tarafından gelenler Türksan durağının ordaki 20.40da Bp istasyonunda toplanıp beraber gidelim
ön buluşma noktasına gelcek olanlar yazsın ona göre gecikenleri bekleriz.Ortalama 80-100km hızda gidilcek cc sıkıntısı yaşamazsınız
Avcılar Ön buluşma Noktası Katılım Listesi
1-Felon ''GT250R
2-mctago ''Transalp
3-mertcan ''pcx
4-arifziyaar ''Monster 696
5-_Hamit_ ''GT250R
6-
7-
beşyol shellden alabiliriz seniBen floryadan gelicem türksan durağı nerde bilmiyorum ama sahilden tophaneye kadar olan yolu biliyorum
saat 9 gibi ömür boynerin önünde olurum kaptırıp gideriz![]()
uyar bendede regal daytona var ordan tanırsınbende bakırköyden gelicem eğer değişiklik olmazsa boynerin önünden beraber gidelim
bende bakırköyden gelicem eğer değişiklik olmazsa boynerin önünden beraber gidelim
neredeydi bu ömür boyner e-5 kenarında incirlide olandı dimi? e-5den gideriz aşırı bi trafik yoksasahilden gitmezseniz 9 gibi ömür boynerden katılırım
---------- Post added at 13:16 ---------- Previous post was at 13:14 ----------
uyar bendede regal daytona var ordan tanırsın![]()
neredeydi bu ömür boyner e-5 kenarında incirlide olandı dimi? e-5den gideriz aşırı bi trafik yoksa
tamam bakırköyden sizi alıp öyle gideriz yolu bilen varmı yoksa navigasyon getireyimmiiftardan sonra E-5 boş oluyor yan yoldan gelirseniz ömürün karşısında olan boynerin yanında oluruz hız kesmeden devam ederiz
Anadoludan ben varım ancak yolu tam olarak bilmiyorum;Anadoludan katılımcı yokmu??
tamam bakırköyden sizi alıp öyle gideriz yolu bilen varmı yoksa navigasyon getireyimmi![]()
oo süper sarj bitme derdide yoknavigasyon gibi ben varım merak etme![]()