Arkadaşlar bugün honda antalya bayii ile görüştüm çift lastiği 180 tl diyorlar geçen ay sorduğumda 170 tl idi arada ki fark neden oluyor anlamış değilim !!
arkadaşlar hafta sonu innovamızın lastiği patladı (500km lik lastik). tamir etmek için lastiği söktüğümde iç lastiğin koptuğunu gördüm çektikçe geldi dışarı.sanki bıçakla kesilmiş gibi tam bir halka.inanamadım. lastikçiye gittim, sıcaktan mı oldu bu dedim. yok fabrika hatasına benziyor dedi ve 2.5 değil 3 lük lastik taktı. niye orjinal takmıyorsun dedim istersen aynı ebadı takayım ama bu daha uygun dedi.bakalım bununla nasıl olacak deneyip göreceğiz![]()
bahsi geçen lastik iç lastik arkadaşlar.gerçektende orjinalin çapı düşük gibi göründü gözüme benim de.bakalım eğer problem çıkarırsa değiştirir orjinal ebadını takarım yoksa devam.3.00 ebadinda lastik oraya nasl oturmus? bence orj ebadi al tekrar...latiklerin patlama nedenleri cok farklidir, o lastik cekisi dusureck ve motoru zorlayacaktir..
Knıght,ben Metzellerden aldım.Eski sanayi de Karayol rot balans şirketi satıyor.90liraya aldım tavsiye ederim,yan yatırdığım zaman 1 haftalıkken devrilcek gibi oluyordu şimdi kesti.ben hesapladım. bana tam 20 ay gidiyor arka lastik.Ön lastiğim ise,öyle duruyor (Metzeler olarak.)Herkese bol,aragazlı sürüşlerrrrrrrrrr.
Tavsiyen için teşekkürler cevran abiAntalya/Alanyada ki servisle bugün görüştüm ön 85 TL arka 95 Tl dediler.Ödemeyi hafta içi posta hesabı ile yapıp almayı düşünüyorum.Antalya merkezde bu lastikleri bulamadım.Sizce mantıklı mı arkadaşlar ?
@cevran07 - cevran abi tavsiyen için sağol antalya da lastik aradığım gün bulsam sıcaktan bezdim alıcaktım metzelleri.. alamadım öyle kalmıştı... orjinal lastik alan arkadaşların yorumlarına dayanamayıp orjinal lastikleri almaya karar verdim
Bugün Alanyada ki bayii ile görüştüm lastikleri sonunda aldım çiftini 170 TL'ye almış bulunmaktayım arkadaşlarServis gerçekten ilgili çıktı, özellikle lastiklerin üretim tarihini sordum biz bakıp size dönelim dediler lastikler 2010 9.ayında üretilmiş, kargoya verdiler en geç 2 güne elimde olur :cat: