- Konu Yazar
Merhabalar dostlarım ve abilerim. Motorumu kullanmaya hazırlık yapmak için kask ve korumalıkları araştırmaya başladım. Gözüme takılan bir kaç şey vardı bunları size sormak istedim. Öncelikle GDR markasının FF 803 modeli kaskını buldum. Çene açılır kask ve güneş vizörü var. Fiyatı gayet uygun geldi bana o yüzden de biraz tercih sebebim oldu. Sizce kaliteli midir? Bir de bu konuda sormak istediğim şey ben bu kaskı taktığımda numaralı gözlüğümü kullanabilir miyim? Sonuçta içinde güneş vizörü var ve kullanılabilir mi başka bir gözlük bilemedim. Ayrıca dirseklik bellik falan ayrı ayrı almak yerine, FOX marka vücut korumalığı buldum. FOX Body Armour diye geçiyor. Her yerinde koruma var sırt dahil. Fiyatı da uygun bana göre. Sizce nasıldır? Dizlik de almayı düşünüyorum tabi ama ona daha karar veremedim. Eldiven konusuna gelince parmaksız korumalı eldivenlerden istiyorum ama parmaklı alsam daha mı güvenli olur diye düşünmeden edemiyorum. Siz neler diyorsunuz bu konuda? Şimdiden herkese teşekkürler cevaplarınız için.