Yazık yaa.. :(

35 yaşına kadar otomobil kullanmış biri olarak son 4 yıldır motosiklet kullanıyorum. Ancak geçen hafta motosikletimin arızalanması nedeniyle geçen gün son 1 yıldır elimi sürmediğim otomobille 15-20 km yaptım.
Allah(c.c)'tan tüm 4 tekercilere önce sabır sonra akıl, fikir vermesini diliyorum. Yazık hepsine.

Motorcu arkadaşlarımın hep şikayeti 4tekercilerin bize saygı göstermediği üzerinedir fakat bu kısacık sürüşte anladımki sadece motorculara değil birbirlerinede hiç saygıları yok bu arkadaşların. Yarım saatte ve kısa mesafede yaşadığım sinir, stresin haddi hesabı yok. Kaldı ki kontrolsüz öfke nedeniyle tedavi gören "ben", nasıl olmuşta bu güne kadar kimseyi arabasından indirip öldürmemişim hayret.

Özellikle İstanbul trafiğinde asıl motosiklet kullanmamak çılgınlıkmış.

İşte beklediğim yorum budur! İstanbul trafiğinde motosiklet kullanmamak çılgınlıktır. Herkes diyor ya, istanbulda herkes şöyle böyle yok efendim istanbulda motosiklet kullanılmazmış. Asıl burada kullanılır!

ben o istanbul trafiğini 6,5 yıl boyunca kamyon, kamyonet, tır üçlüsüyle çektim.... kafamda saç kalmadı boşunamı... köprüyü 8 saatte geçtiğim günü hatırlıyorum.....

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
istanbulda motosiklet kullanmak mı yoksa kullanmamak mı çılgınlık bilemiyorum
ama istanbulda yaşamak çılgınlık

Mersin İl Temsilcisi
dün urfadaydım ve arabadan inip yürümemek için kendimi zor tuttum.
ben hayatımda böyle iğrenç motosiklet kullanan bir camia görmedim.
biri sağımdan, biri solumdan geçerken diğeri arkamda ani fren yapıyor, önümdeki birden sağa-sola dönüyor....
arabadakilerin çığlıklarını duysanız...
intihar komandosu olmaktan çook ötede, aptallık cambazlığı sunuyorlar ortalığa!!!!

biri sağımdan, biri solumdan geçerken diğeri arkamda ani fren yapıyor, önümdeki birden sağa-sola dönüyor....
intihar komandosu olmaktan çook ötede, aptallık cambazlığı sunuyorlar ortalığa!!!!

Geçen sene urfaya yaptığımız gezide kaç kez kaza atalttığımızı hatırlamıyorum...
Bizler motorcuları farkedin diye 4 tekerlere yırtınıp duruyoruz ama iki tekerlilerin bile birbirlerine saygıları yok ki...
Allah akıl fikir ihsan eylesin ne diyeyim...

kimi insan buna bir yaşam felsefesi, yaşam tarzı olarak yaklaşır ve işi bilinciyle yerine getirir...kimisi de sadece bir ulaşım aracı gözüyle bakar ve üzerine oturup kendisini bir yerden bir yere taşımasını ister...bilinç yoktur...empati yoktur...

Eğitim şart....................tabii eğitilmeyi istemek te.......:pr:.

motosiklete ne yazıkki araç gözüyle bile bakılmıyor..oysa trafik açısından mükemmel bir araç. ama hala iki teker şeytan icadıdır mantilesi hüküm sürüyor..

İndirip duvara yaslayıp kurşuna dizme fantazisini ben de kurmuyor değilim bazen :p , ama evde beni 2 çocuk bekler, babaları hapiste olsun istemezler sanıyorum. Bunu düşününce sakinleşiyorum ve yoluma gidiyorum.

35 yaşına kadar otomobil kullanmış biri olarak son 4 yıldır motosiklet kullanıyorum. Ancak geçen hafta motosikletimin arızalanması nedeniyle geçen gün son 1 yıldır elimi sürmediğim otomobille 15-20 km yaptım.
Allah(c.c)'tan tüm 4 tekercilere önce sabır sonra akıl, fikir vermesini diliyorum. Yazık hepsine.

Motorcu arkadaşlarımın hep şikayeti 4tekercilerin bize saygı göstermediği üzerinedir fakat bu kısacık sürüşte anladımki sadece motorculara değil birbirlerinede hiç saygıları yok bu arkadaşların. Yarım saatte ve kısa mesafede yaşadığım sinir, stresin haddi hesabı yok. Kaldı ki kontrolsüz öfke nedeniyle tedavi gören "ben", nasıl olmuşta bu güne kadar kimseyi arabasından indirip öldürmemişim hayret.

Özellikle İstanbul trafiğinde asıl motosiklet kullanmamak çılgınlıkmış.

Trafikte; otomobil ve kepçe kullanmış ve şu anda motosiklet kullanmakta olan birisi olarak yazdığınız her kelimenin altına müsadenizle imzamı atıyorum. :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar