Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

en iyisi orjinalini kurcalamamak sonra başımız agarmasın Xenon taktırcaktım vaz gecip beyaz ampule yöneldim ama oda pek içime sinmedi orjinal daha iyi

beyaz ampül yağmurlu havalarda görüş düşürüyor o yüzden sevmiyorum... zenon ise mercekle başka güzel oluyor...

sitede bi üye vardı kırmızı ybr esd si vardı mercekli Xenon nasıl yapımıs acaba merak etmiştim ondan esinlendim ama bilgiye ulasamayınca vaz gectim

orjinal yanakları kesmen gerekiyor.. mercek için yuva ve bir hat çekmen laZIM... baya marifet isteyen bir iş...

Allah ım bu ne güzelliktir
:joker:
img2046b.jpg

maşallah diyelim..
hakikaten güzel çekmişsin motorda fena duruyor...
bende düşünüyorum arkadaki bagajlığı çıkarayımmı diye...

o-ringli zincir bence alma... çünkü boşuna para.... biraz sessizlik için bence deymez.... ben zincir dişliyi rialliden alıyorum.... bulabildiğimin en ucuzunu.. 15000 rahat götürüyor... ben düzenli yağlıyorum ama.... bir zincir için 190 tl verilmez....

Eyvallah hocam çok saol ilgilendiğin için senin rialliden aldıkların o-ringli deilmiydi bu arada....

bir kaç sefer oringli aldım ama kendi motorum için değil..isteyen arkadaşlar oldu onlar için.... ben kendi motorum ve çevremdeki motorlar için aldırmadım....

peki aradaki farkı ne kii sadece sesimi kesiyor o-ring yoksa ömür bakımındanda mı iyi benimkisi orjinal zincir 13000 de bitti anlamadım ben bu işi valla işyerinde 20000 i geçik cbf kullandım okadar ses farkı yoktu bence :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar