Arif abi şimdilik alalım 40 liralıklardan beğenmezsen siparişleri takarsın zatieline sağlık memetcim...benim acil bi ayna bulmam lazım tek dişi kalmış canavar gibi duruyo...
mehmet o resim makinanın hafızasında güzel, forumda değil. Sil yoksa şikayet ederim![]()
Gelseydin sende fena fotolarda olacaktın be abiguzel bi akşam olmuşfotolarda fena
![]()
Toplu motor yikama organizasyonu yapsak ben yeni eve tasindigimdan beri motoru yikayamadimmusait yerim yok.Temizleriz yikariz yaglariz sonra cekeriz biyerlere motorbasi sohbet ederiz.
Benim yıkayacak motorum bile yok abi :salut:Toplu motor yikama organizasyonu yapsak ben yeni eve tasindigimdan beri motoru yikayamadimmusait yerim yok.Temizleriz yikariz yaglariz sonra cekeriz biyerlere motorbasi sohbet ederiz.
Bizim bu taraflara gelin Birazda istinye yeniköy Falan Boğazda takılırız öncülüğü ben yaparımUla kaçırmışız olayı. Güzel bi akşam olmuş yine.Fotolar güzel. Net e giremiyorum son bi kaç gündür. Bidahaki buluşmaya kaldık artık. Farklı bi yerlerde buluşalım farklı bi yerlere akalım![]()
Gelseydin sende fena fotolarda olacaktın be abi![]()