Saman balyası attık yoruldum ya![]()
İşe girersem bi fazer çekerim altıma.O zaman istanbulda gezdirmekden sıkılırsın demedi deme![]()
slm millet bakıyorum muhabbet iyi nasılsınız![]()
fazer e hiç binemezsin... benzin fiyatları cüzdanını yakar.... demedi deme....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
sen nasılsın ................... omuzun nasıl.... oy omuzzum omuzum ybr benim domuzum......
Ben binerimNe kira ne elektrik hiçbir yük olmadığı için üstümde
Sakin kullanımda 100/5 litre yakıyormuş feyzi
![]()
![]()
iyiyim şimdilik arkadaşlar sağolun ama yerimde duramıyorum bu yüzdende zor iyileşecek gibi ya hayırlısı evde yatmaya alışmamışım
motordan şıkır şıkır ses gelmeye başladı sadece ısınınca oluyor acaba ne olabilir? seste çok rahatsız edici değil ama yinede sorayım dedim genelde ısınıca oluyor gazı verdıımde geliyor sesçok ince bir ses şın şın diye çıkartıyor sesi
daha dün götürdüm servide bişey yok dedi ama motor ozaman soğuktu usta sürdü geldi ses normal bişey yok dedi
arkadaşlar 10/40 yerine 15/40 veya 15/50 koyun sorun kalmaz....
16 yıllık motorculuk hayatımda bi sorun yaşamadım.. 4 tane ybr m oldu 3 ü 100 000 devirdi bu motorum 23 000 km sorun yok.... ben 1000rr a bile 15/50 koydum... yağ yakıyordu da....onu bile yaktı....peki ramazan 15/40 veya 15/50 yag koydugumuz da kışayında 10/40 döndügümüzde yaglama sorunu yapar diyor bazı arkadaslar bunun bi aslı varmıdır
ağa ben 455 km 38 litre yakmıştım.... ama pek sakin değildim....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
heheheh bu daha güzel.... yataa yata kavun karpuz büyürmüş.:cherry:.. ağa alçı falan yok zaten zor kaynamazmı bu kırık.....