Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benzin dediniz deponun boş olduğunu aklıma getirdiniz..
bi negatiflik çöktü şimdi ya..
bu arada yarın nasipse büyük ihtimal yine adapazarı hendek yolcusuyum...

Son düzenleme:
Birşey dikkatimi çekdi bu topiğin ilk açılışında sadece teknik bilgi var ybr nin fotografı bile yok oysaki cbr 125 topiğinde en yeni kasasına kadar fotolar ve teknik bilgi mevcut.Moderatörleri bilgilendirelim mi bu konuda ? Bana göre olmasada olur ama yeni başlayanlar için ilk sayfada ybr nin en son kasası ve en yeni kasasını görmüş olurlar ?

Cbr topiği

Birşey dikkatimi çekdi bu topiğin ilk açılışında sadece teknik bilgi var ybr nin fotografı bile yok oysaki cbr 125 topiğinde en yeni kasasına kadar fotolar ve teknik bilgi mevcut.Moderatörleri bilgilendirelim mi bu konuda ? Bana göre olmasada olur ama yeni başlayanlar için ilk sayfada ybr nin en son kasası ve en yeni kasasını görmüş olurlar ?

Cbr topiği

mantıklı...............

Super Moderator
Konudan haberdarım, hatta başlık "YBR diye bir şey varmış, nasıl bir şey bu?" şeklinde bir haldeyken, güncel fotoğraflarını, teknik bilgilerini içerecek şekilde düzenlemiştim (alıntı...vs yapıldığında linkler görülebilir muhtemelen, fakat silinmişler sanırım)
Kısa zamanda tekrar düzgün bir şekle sokmaya çalışacağım, istek veya önerileriniz varsa ona göre şekillendirelim?

ilk sayfaya kısaca ilk modelinin resimlerini ve bugüne kadar kasa ve teknik özelliklerini kapsaya hem görselleri hemde teknik detayları koyabilirsen gerçekten çok güzel olur üstadım...

Konudan haberdarım, hatta başlık "YBR diye bir şey varmış, nasıl bir şey bu?" şeklinde bir haldeyken, güncel fotoğraflarını, teknik bilgilerini içerecek şekilde düzenlemiştim (alıntı...vs yapıldığında linkler görülebilir muhtemelen, fakat silinmişler sanırım)
Kısa zamanda tekrar düzgün bir şekle sokmaya çalışacağım, istek veya önerileriniz varsa ona göre şekillendirelim?

Bu yazınızı görmeden önce bir mesaj attım o zaman o mesajı ciddiye almazsanız sevnirim :mrgreen:

hadi ya...
şansımı kaybettim desene...
sağlık olsun ramazanım...
aga burda yazdım görmedinmi gidecem diye nyei milletle sözleşiyon ki:queen:

motor bir ustamızın... motoru bir kardeşimiz adapazarından satın alıyor yarin gelip satış alırım diye motor 3 el değiştiriyor... en son bu kardeşimize geçiyor... bu kardeşimiz russat bilgilerinden sahibine ulaşıp motorun satışını alacağını fakat kendisinin gelemeyeceğini başka birisini gönderip vekalet verip veremeyeceğini soruyor... vatandaş kabul ediyor.... yarin nasip olursa geleceğim... aksi bir durumda iptaldir...

motordan şıkır şıkır ses gelmeye başladı sadece ısınınca oluyor acaba ne olabilir? seste çok rahatsız edici değil ama yinede sorayım dedim genelde ısınıca oluyor gazı verdıımde geliyor ses :) çok ince bir ses şın şın diye çıkartıyor sesi :D daha dün götürdüm servide bişey yok dedi ama motor ozaman soğuktu usta sürdü geldi ses normal bişey yok dedi

Son düzenleme:
subap sesidir.... 10/40 yağ koyuyordur servis.. sıcak memleket ısınınca yağ iyiden incelir ses yapar şıkır şıkır... tınlama sesi gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar