2007 Eski kasa 42dişli, alper sorana kadar çok dikkat etmemiştim.
Arkadaş da biraz gecikince bana göre yüksek tempolu bir sürüş oldu. (genelde yalnız 80-90 hiç molasız giderim aynı yolu)
260km tek mola verdik o da 120km de, geri kalan yolu 100-120 kesintisiz gittik.
5200devirde de 75 yapıyor. (ki bu da max tork -max güç değerleri ortalarında bir devir)
Yağını değiştirip zinciri yağlamıştım akşamdan o yüzden yağ yakacağını çok önemsemedim. Geldikten sonra baktım çubuğa aynı seviyede.
Ne ibrenin titremesi ne kesinti ne yağ yakma ne mekanik arıza ne kesme hiçbiri yok, ne bileyim ben başka motosiklete mi biniyorum. :silent:
Not: Bu arada elemana cevap falan vermeyin, gider birazdan, gitsin kumdan kale yapsın o.
bende herşey orijinal. dediğiniz gibi ne yağ yakma , ne ibre titremesi, ne kesme hiç biri yok. sadece vites geçişleri biraz kemikli gibi. jr normal dedi binince ama bana kemikli gibi geliyor. hafta sonu jr ve toplam 7 arkadaş Beypazarına gittik. tek cbf bendim. sağ olsunlar arkadaşlar fazla hız yapmadı 80-110 aralığında güzel bir yolculuk oldu. insan basınca şöyle bi 150-200 yapsın diyor ama sonuçta 150cc ve 4000 liralık bi motosiklet. daha iyisi şamda kayısı onuda daha hamken taşlayıp düşürüyorlar.
bu arada bazı mesajlarda Kullanıcıların motorlarına toz kondurmayı sevmediği ve her türlü ayıba karşı tepkisiz olduğu ülkemizde şeklinde suçlayıcı ifadeler var. olmayan şeyleri yazacak halimiz yok her halde. lütfen genelleme yapmayın.