İstanbul MT Büyükçekmece Sahil Buluşması fotğrafları 05.08.11

Muhabbet hyo ile başlayıp cbfe dönmüş :) Ben de anca girebildim, geziden sonra uyumadan 3-4 gibi edirne-enez yollarına düştüm, gezi için herkese teşekkür ederim. Yine tekrarlamak üzere..

Muhabbet hyo ile başlayıp cbfe dönmüş :) Ben de anca girebildim, geziden sonra uyumadan 3-4 gibi edirne-enez yollarına düştüm, gezi için herkese teşekkür ederim. Yine tekrarlamak üzere..
o buluşma sonrasında bide uzun yolmu yaptın :) ama cbf rahat tabi sıkıntı olmaz :)

o buluşma sonrasında bide uzun yolmu yaptın :) ama cbf rahat tabi sıkıntı olmaz :)

hatta o günün sabahı uyuyasım gelmedi, deniz güneş varken sahilde yarım saat kestirdim, cumartesi gecesi de 4 gibi yatabildim :) 45saatte 2 saat uyku, Zaman kısıtlı olunca uykudan fedakarlık yapmak gerekebiliyor :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr125cbr,motoru uzaktan kumandayla çalışan abimiydi ?

20 Motosiklet 21 kişi Büyükçekmece sahilde olay olduk....
Abc Petrol ön buluşma noktası 5 Hyosung Gt250r

Bendeki fotoğraflar bunlar.Diğer fotoğraflar tutku1982 nin fotoğraf makinesiyle çekildi onlarıda akşama konuya eklerim

o akşam kız arkadaşım geldiği için gelememiştim..atatürk havalimanına 9 gibi indi sanırım ..Abc petrolun ordan geçerken bu manzarayı gördüm çok iyi hatırlıyorum..Bilsem sizin olduğunuzu bi selam verirdim durup..

:queen:
o akşam kız arkadaşım geldiği için gelememiştim..atatürk havalimanına 9 gibi indi sanırım ..Abc petrolun ordan geçerken bu manzarayı gördüm çok iyi hatırlıyorum..Bilsem sizin olduğunuzu bi selam verirdim durup..
abi bi dursaydın keşke :) geçen görsün diye dizdik makineleri e-5kenarına ama biraz farklı kitlenin dikkatini çektik sanırım ahmet ablalar geldi yanımıza:queen:

Son düzenleme:
Gördümde en soldaydım sanırım hiçte aklıma gelmedi orda olabileceniz ..o saatlerde büyükçekmecedesinizdir diye düşünüyodum..

ee bu cuma devam dimi :queen: aslında bana kalsa hiç oturmayalım gezelim :queen:

Abi valla bu Metrobüs :jocolor: yüzünden büyükçekmeceden ziyade avcılarda buluşuyoruz konser alanında her cuma saat 19:00 - 23:59 arası :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar