Crusier motosikletler için kask seçimi!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar Crusier motor için hangi kask idealdir yardımlarınızı bekliyorum.
-Açık kask mı?
-Kapalı kask mı?
Sizce hangisi bide en iyi model hangiisi?Bütce sorun değil...
Motosiklet hyosung gv250 dir....:rendeer:

Güvenlik için her daim kapalı kask, ama yaz gelince takamıyorum fullface, açılır çene bile olsa yine takamıyorum, açık kask kullanıyorum... Güvenlik dersen şu an kendimi gerçekten güvensiz hissediyorum açık kaskla ama bu benim kararım. Kask sadece bir defa işini görecek, açık kask ne kadar o işi görür muamma bile değil, yüzüstü düşersen çene göz ne varsa gider....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güvenlik için her daim kapalı kask, ama yaz gelince takamıyorum fullface, açılır çene bile olsa yine takamıyorum, açık kask kullanıyorum... Güvenlik dersen şu an kendimi gerçekten güvensiz hissediyorum açık kaskla ama bu benim kararım. Kask sadece bir defa işini görecek, açık kask ne kadar o işi görür muamma bile değil, yüzüstü düşersen çene göz ne varsa gider....

Abi bana kapalı bir kask araştırırmısın sitelerden ben fazla anlamam ama kask kaliteli olsun nede olsa can taşıyoruz
Yada bana tam böle bütün herşeyi bulabilirmisin mont pantolon vs. lütfen abi snden rica ediyorum....

motomax ın garaj kampanyası var bir bak ona, yukarıda reklamı var, bazı ürünler oldukça çok çok uygun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Saolun arkadaşlar tavsiyeler için....:rendeer:

Valla ben dayanamadım 200 tl alışveriş yaptım, 19 a 3 tane eldiven, hatuna bir tane deri mont, bir sürü ıvır zıvır aldım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla ben dayanamadım 200 tl alışveriş yaptım, 19 a 3 tane eldiven, hatuna bir tane deri mont, bir sürü ıvır zıvır aldım :)

Evlimisin abi yoksa kız arkadaşın mı daha yeni duyuyorum allah bir yastıkta kocatsın bu devirde ilk önce kendini koruyacaksın parayı dert etme abi iyi yapmışın....:cat:

Karım, aynı zamanda artçım, ben ne giyiyorsam oda onu giyecek :)

Bu bir zevk..! meselesidir.Tercih meselesidir.Ben yazın tamamen açık kask, kışın ise Çeneden açılan kask kullanıyorum. Bluetooth lu Çeneden açılan kask isterseniz yanılmıyorsam Istanbul da Sirkecideki dükkanlarda Venom marka kasklar 300 TL ye satılıyordu. Şimdi hala varmı bilmiyorum. İnternetteki BAZI UYANIK firmalar bu kask için UTANMADAN 750 TL bile isteyebiliyorlar. Siz siz olun bu çakallara yüz vermeyin.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu bir zevk..! meselesidir.Tercih meselesidir.Ben yazın tamamen açık kask, kışın ise Çeneden açılan kask kullanıyorum. Bluetooth lu Çeneden açılan kask isterseniz yanılmıyorsam Istanbul da Sirkecideki dükkanlarda Venom marka kasklar 300 TL ye satılıyordu. Şimdi hala varmı bilmiyorum. İnternetteki BAZI UYANIK firmalar bu kask için UTANMADAN 750 TL bile isteyebiliyorlar. Siz siz olun bu çakallara yüz vermeyin.

Tabi.
Kask dediğin insanın kendine yakışanı giymesidir.
Zaten niye yapmışlar bu kask denilen şeyi.
İnsanlar kullandıkları motora uygun seçim yapabilsinler diye.
Öyleyse hep beraber söylüyoruz.
Bana her şey yakışııııırrrrrr.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar