Yamaha Yamaha XT 660 R/X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

şu geçende bahsettıgım egzozcuyu aradım konuştum 800lira dedi o fiyatlara zaten hazır 660'ıcın egzozlar var :)
Tiger Egzozun sesi Fiyatı konuştum Serkan Beyle 700Tl dedi karbon kapak farkı 100lira dedi videodakıler 800lira yani :)
Hanguartlarım geldi sağolsun adam 2sınıde sol yollamış cokta yakışmıştı kursagımda kaldı sımdı gerı yollıycam onları.

enjeksiyon temizleyici benzıne ılave edılen sıvıdan aldım 2 depodur az az attım.

2500 km felan oldu 500-600 km sonra yağ değiştirim diyorum yolu bulunca supermoto biraz agresıf kullanıyorum yaga dıkkat etmek gerek. mobil 1 denedım vites geçişleri sertleşti ıpone alıcam herkes aşırı övüyo.

geçen gün 200 kmde ışık yandı söndü fln fulledım 44liralık benzın aldı motor.Şu fiyatlarla bu motor için iyi yapacak bişeyde yok benzın pahalı :)

Bu haftasonu Autodrom'da OMM control eğitimide var ona katılcam bakalım ne daha 10-15 bin km tecrubem var hatalarımızı gorelim.

en son arka salıncak maşalarına turuncu yamaha stıckerleri yaptırdım arka tarafa hayat geldi :)
jant şeritleride turuncuda flaşdan sarı olmuşlar :)
226193_1846243560655_1377633630_31574486_7555860_n.jpg

263333_1846243760660_1377633630_31574487_3985951_n.jpg

3 haftada 1000km yaptımışım bana göre baya iyi :)
Bu haftasonu Autodromda tam Supermotoya göre bir pist yapmışlar herkes 1 tur alıp geliyodu ben 1-2-3 durdurana aşkolsun asfalt öyle bir tutuyorki gazı acınca yanlayan motordan eser yok ama lastiklerimi baya bitirdi üstleri pütür pütür eskimeye başladı sanırım m3ler miyadını dolduruyor :)

Bu arada arka teker bilyalarımdan biri bozulmuş tıkır tıkır ediyo hafifden daha önce değiştirip kodunu bilen var mı Rulmancıdan bulmak lazım servise sordum yok sipariş veririz dedi her zamanki klişe cevap :)

Bu arada arka teker bilyalarımdan biri bozulmuş tıkır tıkır ediyo hafifden daha önce değiştirip kodunu bilen var mı Rulmancıdan bulmak lazım servise sordum yok sipariş veririz dedi her zamanki klişe cevap :)

Bilya içinde servise gitmeyin artık,nasıl yokmuş?? sanayide bulurusun!!ben geçen sene değiştirdim bilyaları söktüm aynı numarada SKF marka bilya almıştım arka tekerleğin ve ön tekerleğin bilyaları değişmişti..

Bilya içinde servise gitmeyin artık,nasıl yokmuş?? sanayide bulurusun!!ben geçen sene değiştirdim bilyaları söktüm aynı numarada SKF marka bilya almıştım arka tekerleğin ve ön tekerleğin bilyaları değişmişti..
valla hiç bilya değiştirmedim diğer motorlarımda ondan ama rulmancılarda varmış numarasını hatırlıyor musunuz ?Öğrencez artık arka takozlarımdada ufaktan boşluk var şuan rahatsız etmiyor amayakın zamanda değiş diyor.
yoksa bende söküp götüreyim mi elsaf ve Fak japon markaları varmış

o benzin derdi olmas zaten üstünde inmemde öğrenci bütcesiyle bazen zorluyo beni ufak bişey alıyım satıp diyorum kıyamıyorum :)
Arka bilyaları halletimde arka dişli takozlarını hiç biryerde bulamadım servis sağolsun sipariş ederiz 1 ay'a gelir diyor 2 haftada geçende parçalarım gene sipariş verip bekliycez gibi gözüküyo.

çokta vurmuyo şuan ama pinpirikli olunca kafama takılıyo hep :)

arkadaşlar,motoru satacağım için akrepleri ayrı satayım diye düşündüm.
geçen yıl ikinci el olarak aldığım akrepler satılıktır.ben 1000 tl. vermiştim.
aynı fiyata satıyorum,ilgilenen arkadaş olursa mesaj atsın.

buda benim makina çok sevdigim kulanımından cok keyif aldıgım bi motosiklet 2.5 senedir bende 25 bin km yaptım
2195.jpg

Son düzenleme:
dün akaşam arka takoz ve bilyalarını değiştirdim baya bi boşluk olmuş ve arka takoz fabrikada yok şansa motolab'da 1 tane varmış :)

arka şambiyeli nasıl almak gerekiyo acaba ölçüsü felan oluyor mu ?

bu rengi ilk defa gördüm ben de. asortikmiş. kaç model bu ve rengin adı ne? nar kırmızısı gibi olan var. onun adı sunset red. bu da yamaha turkuaz herhalde :)

valla ben de doyamadım. adım gibi biliyom bi kaç sene sonra gene bundan alacam ama kaşıntı işte :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar