kaza yaptım:(

yaklasık iki saat kadar önce ikinci kazamı yaptım ve bu kazadanda biraz tecrübe kazanmıs oldum ve kaskın önemini anladım:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Geçmiş olsun arkadaş.
Hayırdır ya bu aralar bizim GT250R tayfası ne kadar çok kaza yapıyor. Sen nasıl bi kaza yaptın?

bu hyosungları çok araştırdım. hepsi tank slapping olayına yatkın mıdır nedir? sahiplerinden cevap veren olursa çok sevinirim.

bu hyosungları çok araştırdım. hepsi tank slapping olayına yatkın mıdır nedir? sahiplerinden cevap veren olursa çok sevinirim.
Ben daha taze kullanıcıyım 3500km kullandım. Anayol üzerinde 4-5 defa ciddi hızlarda, orta hızlarda çukurlardan geçtim ve direksiyon sağa sola gitti ama hiç tank slapping yaşamadım.
2010 model Cometini 50.000km kullanan arkadaşım var ve o da hiç yaşamadı diye biliyorum.

evet malesef bu olaya yatkın yapısı itibari ile bütün racing motorlar buna yatkındır rake açısı dar olduğundan ve amortisör ayarlarının farklılığından dolayı gibi çeşitli nedenlerden (lastik basıncı-amortisör ayarı-sürat-yol-rake açısı) tank slapping oluyor... daha bu akşam 2 GTR ard ard a yaşadık..

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
evet malesef bu olaya yatkın yapısı itibari ile bütün racing motorlar buna yatkındır rake açısı dar olduğundan ve amortisör ayarlarının farklılığından dolayı gibi çeşitli nedenlerden (lastik basıncı-amortisör ayarı-sürat-yol-rake açısı) tank slapping oluyor... daha bu akşam 2 GTR ard ard a yaşadık..

Güzel kardeşlerim,

Ya tank slapping nedir , sonuçları nasıldır gerçekten bilmiyor ve motorunuzdaki anlık denge kayıplarını Tank Slapping zannediyor.
Ya da benim bilmediğim bir gezegenin yerçekimsiz ortamında motosiklet kullanıyorsunuz.

250 cc 28hp lik bir motorla nasıl bir manevra yapıyorsunuzki arkaya ağırlık transferi yapıp ön tekerinizde uzun süreli tutunma kaybı yaşıyor , aynı andada motorunuzun yatay dengesini bir tarafa doğru kaydırabiliyorsunuz ????

20 seneden fazladır motor kullanan bir sürücü olarak ki uzun bir süresi racing üzerinde geçmiş olup tek bir Tank Slapping bile yaşamamış birisi olan bana anlatın lütfen.

Önemli Not: "Abicim sen temkinli kullanmışsındır o yüzden yaşamamışsındır" deme ihtimali olan arkadaşlar için gelsin.

I KNOW WHAT IT IS TO BE YOUNG BUT YOU DONT KNOW WHAT IT IS TO BE OLD......:) :) :) :)

Güzel kardeşlerim,

Ya tank slapping nedir , sonuçları nasıldır gerçekten bilmiyor ve motorunuzdaki anlık denge kayıplarını Tank Slapping zannediyor.
Ya da benim bilmediğim bir gezegenin yerçekimsiz ortamında motosiklet kullanıyorsunuz.

250 cc 28hp lik bir motorla nasıl bir manevra yapıyorsunuzki arkaya ağırlık transferi yapıp ön tekerinizde uzun süreli tutunma kaybı yaşıyor , aynı andada motorunuzun yatay dengesini bir tarafa doğru kaydırabiliyorsunuz ????

20 seneden fazladır motor kullanan bir sürücü olarak ki uzun bir süresi racing üzerinde geçmiş olup tek bir Tank Slapping bile yaşamamış birisi olan bana anlatın lütfen.

Önemli Not: "Abicim sen temkinli kullanmışsındır o yüzden yaşamamışsındır" deme ihtimali olan arkadaşlar için gelsin.

I KNOW WHAT IT IS TO BE YOUNG BUT YOU DONT KNOW WHAT IT IS TO BE OLD......:) :) :) :)

Abi öyle deme göründüğünden güçlü makina bunlar asfaltta 10tane 600cc gücünde :p

konu dikkatimi çekti !

nedir bu tank slapping ? yukarıda biraz açıklama yapılmış ama benim anlamak istediğim hangi hatayı yaptığımızda bu duruma düşeriz ?

Geçmiş olsun arkadaş.
Hayırdır ya bu aralar bizim GT250R tayfası ne kadar çok kaza yapıyor. Sen nasıl bi kaza yaptın?

teşekkürler herkese .. anayolda ilerliyorum her zaman temkinli davrandığım kavşakta yine bi araba var her zaman durmaz kesin önüme atlar diye düşünürüm bu sefer aptallık bendeki durur diye düşündüm durmadı tabi bende araca çarpmamak için fren manevra falan yaptım araca çarpmadım ama kendimi de yerde buldum yani tamamen acemilikten kaynaklanan bi kaza:) hasarı ne dersen kulak zarımda bi sorun var birazdan doktora gidicem:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar