yakında metehan ın cbf in jantlarını boyayacağız... sizin için resimleyip atarım buraya zaten metehandro banlandı....
yakında metehan ın cbf in jantlarını boyayacağız... sizin için resimleyip atarım buraya zaten metehandro banlandı....
yook komple değil diye biliyorum....komple mi gitti adam?
ooo sen nediyosun ne 700ü benim motor bir yağ yakıyoki sorma benzinden çok yağ koyuyorum motora sanki benzinle değilde yağla çalışıyo daha 950km de sanki 2 zamanlı motor........Yeni alan arkadaşlar daha yolun başındalar şuan için ben memnunum benimki yağ yakmıyor diyorlar daha öncede bahsettiğim gibi 20 bin km olsun motorlar ondan sonra yağ yakmayan çıkacakmı bakalım 1000 km 700 gr yağ yakması muhteşem:queen:
abolgi arkadas cok dogru soylemıs bende gecen hafta 1000 bakımına gıtırdım sakaryaya bılıyosunuz motor konusunda baya ıyıler fazlada musterı yoktu ustayla baya sohbet ettık yag yakma vs dedıgımızden arka janttan gelen seslere kadar onlarda zaten honda olsun yamaha olsun butun servıstekı elemanlar bırbırımızı tanıyoruz aramızdada konusuyoruz cogu problemı bırlıkte cozuyoruz dedı.bende benım motorum yag yakmıyor ama bır cok kısınınkı yakıyormus dedım abolgı arkadasın dedıklerını aynen anlattı hatta yagı beraber bosalttık soyle soyle doldurcaksın suna dıkkat edıceksın vs dedı yoksa yakmaz dedı.Arkadasın dedıgı gıbı motorun max cızgısınden fazla doldurma dedı ıkı cızgının arasında olsun dedı fazla koyarsan motor onu yakar yada yok eder dedı ortada olması gereklı dedı sureklı bırde 4bınde yagını degıstırme 2 bınde bır kendın degıstır dedı zaten 1lt yag alıyor cok pahalı bırsey degıl.max ve mın cızgılerı arasında yag koyup 2bın km sonrasında yıne bu 2 cızgı arasındaysa problem yok dedı puf noktası buymus.yanı max kadar yag koymıycaz arkadaslar ve orta ayaklıkta stop ettırdıkten en az 10-15dk sonra yag olcumunu yapıcaz.AHMEH abi ole yada böle bizde istanbulda trafiğe giriyoruz 2000km rede bir yağ deyiştirmek daha sağlıklı olarak goruyroum ben he sen ben haftada 50km biniyom dersen 4000km de deyiştir ama bence istanbuldakiler 2000km rede 1 çünkü şehir içi her yer trafik burda![]()
aynen katılıyorum arkadaşım acayip konforlu bi motor bende yeni aldım 2011 model aldığımada çok memnunum keşke daha önce alsaymışım benim motorda şu anakadar hiç bir olumsuzluk yok bence kuralına göre binilirsede tam ömürlük bir makineHONDA CBF 150 HIZ DEĞİL KONFOR MAKİNASI
Ramço ne zaman boyuyorsunuz bendemi boyatsam
bagajda yağ ile dolaşırsın alper...[/COLOR] yakarsada eklerim aga sana dert olmasına gerek yok sen tvs ile takıl bıktım ya vala bıktım ben bu aleti aldığımdada yağ yakıyor diyorlardı ben bunu kabullenerek aldım olabilir diye düşündüm ama tamam yeter artık nerdeyse her sayfada yağ yakıyor bunlar diyor biri anladık yakıyor yeter artık solemıyelım herkez öğrendi ztn googlede cbf 150 yağ yakma yaz zaten direk bu konu çıkıyor
hemide kaç sefer .... selçuk ecza deposu ve as ecza deposu olarak türkiye genelinde 1000 den fazla motosikletleri var.... ama 10 yıllık honda ile sözleşmeli olduklarından başka motorda alamıyorlar.... bütün ağrızalı motorlar kısa mesafe kullanmaya bağlı olarak kullanıcı hatası sonuçlanıyor.... iyide bu motorlar uzun yol motoru değilki...