anesten mi alıyorsun? ben de bu saydıklarının (çanta aynı marka) tümünün dışında performans egzost, depo kılıfı ve tur camı var. anesten aldım. hepsi 4900 tl ye geldi. ben gri bf in stickerlarını söktüm, 46 lt çanta ve tur camı ile 600 lük gibi duruyor makina. gidişinde de sorun yok. e 5 üzeri haramidereden otoban bağlantı yolunu biliyorsan, regnum astrum towers sitesinin orda yokus asağı 130 vuruyorum motorla. 46 lt canta da yetmiyor, tasımam gereken bir sürü şey oluyor çünkü. esasen çanta hacmi senin ihtiyacına göre sececeğin bişey ama, dünyanın 40 türlü hali var, performansı etkilemediği sürece çanta ne kadar büyük olursa o kadar iyi bence. 46 lt kesinlikle kasmıyor bana göre. fakat 46 litre canta alıyorsan, bence 110 tl lik canta bağlantı demirini de almalısın. artcı ayaklığına bağlıyorlar, hem cantayı sağlam tutuyor hem de arka granajları koruyor.
herşeyin ötesinde motor ve kafa koruma demirini mutlaka taktırmalısın. toplam 100 tl ye mal oluyor fakat faydası inanılmaz. yan yoldan bahçeşehire girerken yol yapım calısması yüzünden, basiretim bağlandı ve cok yanlıs bir dönüş yaptım. 19+1 transit sol taraftan cok sağlam carptı bana. beni allah korudu, motor sola fena yattı. motor koruma demirinin üstündeki çizikler dışında sadece gidon yamuldu. çizik dahi almadı motor. koruma demirleri olmasa, en az 600 tl masraf acardı henüz 400 km de. 1000 bakımında gidonu 45 tl ye değiştirdim. şu an 2100 km deyim. cok nadir, yüksek devirde kestiği oluyor, bu da 2011 cbf in kronik problemi. başka bir sıkıntısı yok. konfor ve performansı sınıfının en iyisidir, cbf tecrüben yoksa. fakat zorlamican. nazik makinalar. hayırlı olsun dostum. allah kaza bela vermesin. gelebilirsek cuma aksamı büyükcekmece bulusmada detaylı konusuruz.