allah razı olsun abi
Millet tekrar selamlar. İlk mesajımda yazmayı unutmuşum.2200 km deki MCT nin ön jantını üzerindeki jantı + lastiği + göbek mili+ km teli bağlantısı ve kilometre teli de dahil olmak üzere 60 TL ye veriyorum. İhtiyacı olanlar bana mesaj atabilir.Neredeyse sıfır gibi hepsi.Çelik lant taktığım içim ihtiyacım kalmadı.
bunakkaptan. :thumright :bestmt:
Herkeze mrb. yaklaşık bir haftadır chooper tarzı motosiklet arıyorum.Bu ilk vitesli motorum olacak.Uzun araştırmalar sonucunda kanuni caracal,bisan roadstar 250 ve mct 250 modellerini buldum.Bunların arasında en sağlamı bisan roadstarmış ama yedek parça sıkıntısı varmış.Caracal 200 ve mct 250'de bu sıkıntıların hiç birinin olmadığını ve parçalarının da çok ucuz oldugunu duydum.Bu edindiğim bilgiler siz mct 250 kullanıcıları olarak doğru mudur?
Son olarak istanbul'da temiz bana sıkıntı çıkarmayacak siyah veya gri renkte 250 mct satan var mı?
Merhaba, Bende MCT nin Vites pedalı ve basamağı komple olarak var . Kargo ücretini siz ödeyin hemen göndereyim. Bunun için bir ücret istemiyorum. maksat bir kardeşimizin işi görülsün.:bestmt: 0535 705 0989
---------- Post added at 14:50 ---------- Previous post was at 14:24 ----------
Beycivan kardeş selam ve sevgiler. resimleri yüklerken boyutlarını çok ufaltmışsın. 600X800 yaparsan çok daha iyi görünürler.Bu arada benim MCT nin orijinal çantaları duruyor. Kırmızı renkli. İhtiyacı olana çok az bir ücret karşılığı verebilirim.tekrar selam ve sevgiler.
bunakkaptan:cat:...:thumleft:
selamlar arkadaşlar size güzel haberlerim var :cherry:
bugun benim gv250 ye zincir bakarken mct nin çelik jantını da sordum ve var dedi..
ister ön ister arka 2 side mevcutmuş..
sadece arka jant için 200 tl istedi..ilk baş baya yüksek gibi geldi ama bu fiyatın içine tekerlek milinden, kampana sistemine kadar hepsi mevcutmuş..yani kuru jant alırsanız daha da ucuza mal olacak..
söylediğine göre de tek tip jant yokmuş çeşit çeşit şekilde jantlar mevcutmuş öyle söyledi..ama genede bir arayın sorun bence..
sadece işin kötü tarafı dükkanın web sitesi yok o yüzden jantlarla ilgili bir foto mevcut değil..
dükkanın telefon numarasını vereyim isterseniz arayın birde siz konuşun..
0 212 694 23 40
0 535 430 65 24 süleyman usta adinda birisi
dükkanın ismi ise motomarket yer olarakta avcılarda (istanbulda yani )
umarım yardımcı olabilmişimdir..
herkese hayırlı ramazanlar dilerim :cat:
burada dahıl olmak uzere aramadıgım yer kalmadı elınde mct jantı yok . . .
ınternetten buldugumu kım soyledı ? eger aynı suleyman ustadan bahsedıyorsak konustum elınde yogun malzeme var fakat ne yazıkkı mct ye uycak jant yok chooper jantı dolu ama bızım mct ye olmuyor daha oncekı yazımı takıp etmıs olsaydın 3 ayda hangı ıllerde hangı motorcuları aradıgımı emınım sende gorurdun dıye dusunuyorum saygılarımla . . .buranın telefonunu nasıl buldun da aradınki :mrgreen: normalde adamın internet sitesi bile yok..
ben bugun sordum adama, bana var getirtiyoruz dedi..
ınternetten buldugumu kım soyledı ? eger aynı suleyman ustadan bahsedıyorsak konustum elınde yogun malzeme var fakat ne yazıkkı mct ye uycak jant yok chooper jantı dolu ama bızım mct ye olmuyor daha oncekı yazımı takıp etmıs olsaydın 3 ayda hangı ıllerde hangı motorcuları aradıgımı emınım sende gorurdun dıye dusunuyorum saygılarımla . . .
aynı usta olup olmadıgını bılemıyorum maalesef.. bende ılk defa gıttım oraya..aslında benım gv ye orta sehpa işi için gitmiştim..abim sipariş vermişti, ona bakma niyetiyle gitmiştim bugun..öyle tesadüfen sordum mct jantını, var deyince de burada paylaşmak istedim..arayan arkadaşlar var malum..
ama ben özellikle sordum mct ye göre jant varmı diye..o da var dedi..ara istersen dicem ama sen zaten regalin jantını aldın bildiğim kadarıyla..
konuyu sürekli takip etmediğimden gözümden kaçmış olabilir ayrıca doğrudur yani :cherry: malum artık gv formunda takılıyoruz genel anlamdaama buraları unutmadık kardeş merak etme.. hadi sende kalıver sağlıcakla..:cat:
İmageshack da ya bir sorun var veya ben bir şeyi yanlış yapıyorum Hadi hayırlısı
[img=http://img856.imageshack.us/img856/3971/antalar22.th.jpg]
---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 17:46 ----------
play_06 bu da diğer resim.inşallah link çalışır
[img=http://img607.imageshack.us/img607/7564/antalar21.th.jpg]