02/08/2011sali gunu marmaristen fethiye saklikent turu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaslar gunu birlik bir gezi olarak mugla marmaris bolgesinden gelmek isteyen arkadaslar var ise memnuniyetle yol arkadasligi yapilir. Arkadas esini ikna edebilir ise iki motor en kotu ihtimal ben tek basima saat 05:30 civari yola cikacagim. Antalya fethiye bolgesinden durumu uygun arkadaslarida gormek isteriz. Hem bizede rehberlik yapmis olurlar

ben isterdim fakat şu an makinam daha elimde geçmedi ne zaman gelir bilmiyorum nasip gelince artık

Forumdan Uzaklaştırıldı
İs yerinde olusan bir sorun nedeni ile gezi 03/08/2011 carsamba gunune ertelenmistir. Saat 05;30da marmaristen yalniz hareket ediyorum. Koycegizde bir arkadasin daha katilimiyla 2 motor olarak direk saklikente gececegiz. Oradan sonra arkadas marmarise donecek ben yalniz devam edecegim. Hedefledigim yerler arasimda kayakent kelebek vadisi oludeniz ve fethiyedeki magaralar uygun bir yer bulabilirsem belki bir gece konaklayip ertesin gun yine sabah erkenden marmaris yoluna koyulurum veyahut gezi isi bittikten sonra birkac saat bi yerde dinlendikten sonra yola aksam cikarim.

kardesim imzamda facebook adresim var, ekle haberleşelim .. fethiye'deyim , beklerim yardımcı olmak isterim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar