selam ollsun hemşerilerime.... nasılsınız... kandiliniz mubarek olsun....
Bu sayfayı bir tek sen taşıyorsun
Hazır yeri gelmişken sorayım 2 hafta sonra önce Ankara oradan da Yozgat yapacağım, Çandır a gitmek için Yozgat üzerinden olan yolu mu, Kayseri>>Felahiye üzerinden olan yolu mu tavsiye edersin? SES te çalışıyorum demiştin, SES turizm hep Yozgat üzerinden gidiyor ve yollar çok kötü, Kayseri üzerinden hiç denemedim, yolumu uzatır ama Kayseri Ankara yolu güzel bir yol![]()
türküz ölene kadar yozgatlıyız sonuna kadar, yurdumuzdan sancağımızdan ve motosikletlerimizden vazgeçmeyiz!
Ana tarafım Çandırlı, geçen hafta Çandırdaydım.. 3 gün kaldım belki görmüşsündür Dragstarımı, bilirsende Veyis Ağanın torunuyum3.000 km yol yaptım içinde Yozgat fotoları da var, düzenleyebildiğimde atarım
![]()
vayy viyis aganın torunusun ha ben de yirik halilin torunuyum senin dragstarı gördük kılıçlar mahallesındeydin degilmiAna tarafım Çandırlı, geçen hafta Çandırdaydım.. 3 gün kaldım belki görmüşsündür Dragstarımı, bilirsende Veyis Ağanın torunuyum3.000 km yol yaptım içinde Yozgat fotoları da var, düzenleyebildiğimde atarım
![]()