[Kayseri - MT]

Arkadaşlar bu aralar trafik motorlara taktı eczacı kuryeleri bile çevirip kontrol ediyorlarmis ehliyet ruhsat sigorta. Özellikte kask i affetmiyorlarmisArkadaşlar bu aralar trafik motorlara taktı eczacı kuryeleri bile çevirip kontrol ediyorlarmis ehliyet ruhsat sigorta. Özellikte kask i affetmiyorlarmis

arkadaşlar 2 gün sonra kayseri merkezdeyim kısmetse...kask ve mont bakabileceğim adresleri yazabilirseniz sevinirim...

Düvenönünde ünlü motor dan mehmet yardımcı olur. yalnız anlamadığım konu muğla gibi motorun bol olduğu yerden kalk gel kayseri gibi motorun kıt olduğu yerden malzeme al :) o da ilginç...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

uf uf uf vala blusamdk yarn aksam 8.30 meydanda kale onunde talas duragnın karsısnda bulusalm.9 a kadar bklycm aha saat de vrdm.tunı fotlrı grunce tandm pnar ben nbr ne yapyn
İyim saol sen nasılsın?
Hangi pınar :rendeer:

selam arkadaşlar. osmanlıdayız, msj atarsanız hemen gelirim demiştin. bekliyoruz diye msj atmışsınız . güzellik uykusu saatime denk gelmiş. bu aralar ne zamn boş kalsam uyumaya çalısıyorum. gece u-yut-mu-yor-lar :)) napayım. kusuruma bakmayın bu aralar.

hafta sonu yozgata geçiyorum pazar akşamına dönersem gelirim fatih ok.

Tuni.iii paşam resimler çok güzel.bi de atın tamamını çekmeye çalış local çalışma:). özledim olum ne var ne yok.

fatıh bende eskıshırdeyım pazar gecesı donucem o yuden pazar aksamı gelemeyebılrıım sız bulusun eger hafta ıcı olursa ı ara bulusuruzzz ferhatla balıga gıdıcez daha ıftar acmaya :D

abi pazar buluşalım kararlastıralım işte. bi deforuma her zaman bakamıyoruz habarleşme sorun oluyor no ları yazsak 0541 603 81 32

ben hunattadada osmanlı cay ahcesınde bekledım kımse yoktu bıdaha gun saat yer verenler nasıl bırbırmzıde tanıyacagımzıda belırlıyelım mumkunse caylar hala benden

---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:19 ----------

bende ıym sagl tunı. unıversıtedn ve kayaktan

motoru satılıga çıkardım ama.. biri alacak diye ödüm kopuyor yok böyle bi duygu
:salut::salut::salut:

Arkadaşlar bu akşam altı buçuk yedi gibi osmanlı uyar mi

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 16:49 ----------

en iyisi pazar akşamı benden başka gelebilen yok sanırım

fatıh ben gece 2 gıbı ınnecegım eskıshıre abıcım o yuzden yarın aksam yanınızda olamıcam sız bulusun bende vereyım numramııı 0544 599 91 44 hadı allaha emanet olun

bende onu anlamıyorum bende hunatta bekledim o kadar nerdeyse oturan herkeze sordum turkcell önünde. sen görmedin mi beni mecnun gibi dolanıyordum ortalarda

herkese hayırlı ramazanlar geldım arkadasalar kayserıye fatıh dede hayırlı ugurlu olsun dee:D

endurocu ferhat arkadaşım....kayseri'de ünlü motora uğradım selamınla ama ellerinde gdr ve venom kasklar vardı...ben nolan düşünüyorum deyince kayseri'de bulamazsın dediler ... böylece benim iş kaldı...yinede ilgine teşekkür etmek istedim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar