BERİNG AERO yazlık fileli mont.aldım nihayet..taze sıcak sıcak fotolar

evet aldım montu sonunda.almayı düşünenler için birkaç fotoğraf paylaşayım.ön ve arkadan fotolar..
bdsf0o.jpg

15cg3v9.jpg

2cyk091.jpg

5kg28i.jpg

29mb135.jpg

monttan bazı detaylar:
2dabvc7.jpg

2ps28gw.jpg

faacyb.jpg

281bukg.jpg

monttaki bile,kol ve bel ayarlamaları sırasıyla:
2hczuxk.jpg

259xy74.jpg

w8ucrl.jpg

ve montun içinden detaylar:
iqd72b.jpg

dışarda yanlarda iki cep var.bu da cep telefonu cebi:
2qspdp2.jpg

koruma bölümü: (birazdan anlatacağım)
ff31ok.jpg

başka bir cep:
2eycfvk.jpg

otn7eo.jpg

iki foto daha:
27yswgm.jpg

m9r60h.jpg

bering in bu modelinde omuz ve dirsek korumaları var ancak malesef sırt koruması yok.bazılarının ' sırt koruması olarak sünger var , koruma alsan da olur almasan da ' dediklerini duydum.sakın aldanmayın.çünkü sırt koruma olarak HİÇ BİR ŞEY YOK.zaten temsilci sizi monta uygun ce onaylı knox marka sırt korumasına yönlendiriyor.mecburen alacaksınız.sırt koruma şu:
6putn5.jpg

a4os2r.jpg

b3x1l1.jpg

afioax.jpg

korumayı paketinden çıkarıp takıyorum.takacak arkadaşlar ilk başta çok zorlanabilirler,bu normaldir ben de başta çok zorlandım.yaptığım şekilde hafif katlanarak sokulması lazım.sonra etraflarını oturtarak,iki çıtçıtı kavuşturursanız tamamdır.
156fqxl.jpg

11wc1a8.jpg

287llq0.jpg

ve montun koruma takılmış hali.daha iyi duruyor : :cat:
8y8io6.jpg

ve kaskımla beraber son foto:
27y8w2p.jpg

bu montu almayı düşünenler için:
-proheli deneme fırsatım oldu.mont prohel den(air) daha iyi oturuyor ama zayıfsanız(standardın altında) kilo alın çünkü muhakkak boşluk olacak
yağmurluğu yok.sade bir model.hareketsizken terletiyor.(bu sıcakta afedersiniz çıplakken bile terliyor insan o ayrı mesele)
-montun siyah rengini(sitede öyle bir seçenek yok ama aradım var dediler) almayın bence illa şekil olsun diye.açık koyu renk gerçekten farkediyor.haşlanmayın sonra
sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz:wiinkk: .şimdilik bu kadar..

fiyatına göre oldukça hatta fazlasıyla kaliteli bir mont hayırlı olsun , güle güle kullan...

hayırlı olsun................
teşekkür.................

fiyatına göre oldukça hatta fazlasıyla kaliteli bir mont hayırlı olsun , güle güle kullan...
bayağı araştrdm kendi sınıfında çok kaliteli bir mont,haklısınız.

Ben fiyatını göremedim ? Takım olarak koruma ile...
ayrı ayrı bilmiyorum ama faturada şöyle - KAPIDA ÖDEME ( 5TL ) + ÜRÜNLER = 244,79 TL yuvarlak hesap toplam 240 tl

Son düzenleme:
Ben de yanlış hatırlamıyorsam Şirinevler Motomax'tan bakmıştım buna, 189 lira gibi birşeydi.
Doğru dürüst korumalığı olmadığı için almamıştım.

Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanın.

Bende aldım 3 hafta önce. Kışlık montumun sırt korumasını takarak işi çözmüştüm. Mont gayet şık, tabii ki her yazlık mont gibi trafikte terletiyor. Yalnız sabah erken saatlerde işe gidiyorsanız da üşütüyor.

Güle güle kullanın, çok hoş bir mont almışsınız :cat:
çok teşekkür ederim.

Ben de yanlış hatırlamıyorsam Şirinevler Motomax'tan bakmıştım buna, 189 lira gibi birşeydi.
Doğru dürüst korumalığı olmadığı için almamıştım.

Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanın.
teşekkür ederim sırt korumalığı eksikti,onu tamamladım.

Bende aldım 3 hafta önce. Kışlık montumun sırt korumasını takarak işi çözmüştüm. Mont gayet şık, tabii ki her yazlık mont gibi trafikte terletiyor. Yalnız sabah erken saatlerde işe gidiyorsanız da üşütüyor.
henüz trafikte denemedim ama hareketsizken terlettiği kesin her mont gibi

Çok rahat, çok kaliteli bir monttur, bizzat sürüklenerek test etme imkanı buldum :) Gerçekten işe yarıyor, eliven ve mont arasında bir santim açık kalan deri kısmı asfallta nasıl yaralandı bilemezsiniz, birde eldivensiz ve montsuz olduğunuzu düşünün, gerçekten çok kötü olur. Sıcaklara hiç giymemektense böyle bir mont alabiliyorsanız alın arkadaşlar.

gayet hoş görünüyor hem yazlık hem korumalı hiç yoktan normal bi rüzgarlık giymektense daha güvenilir bişey giymek için alınır,yazlık montlar arasında bende kararsızım ama bu mont liste başı gibi düşünüyorum,güzel günlerde kullan kazasız sürüşler

Güle güle kullan hocam. Siyahı veya koyu gri olanı da var ama dediğin gibi yazın açık renk kurtarır. Siyah fırın gibi olur.

Ben de kullanıyorum. Memnunum. Sırt korumasına aylar sonra uyandım ama, mutlaka korumalı bir şey giyilmeli.
(Bakınız foto)

Çok rahat, çok kaliteli bir monttur, bizzat sürüklenerek test etme imkanı buldum :) Gerçekten işe yarıyor, eliven ve mont arasında bir santim açık kalan deri kısmı asfallta nasıl yaralandı bilemezsiniz, birde eldivensiz ve montsuz olduğunuzu düşünün, gerçekten çok kötü olur. Sıcaklara hiç giymemektense böyle bir mont alabiliyorsanız alın arkadaşlar.
öncelikle çok geçmiş olsun.ufak sıyrıklarla atlatmanız büyük bir şans. bendede aynı monttan var. gerçekten sürtünmeye bu kadar dayanıklı mı montumuz?

öncelikle çok geçmiş olsun.ufak sıyrıklarla atlatmanız büyük bir şans. bendede aynı monttan var. gerçekten sürtünmeye bu kadar dayanıklı mı montumuz?

Teşekkür ederim fazla bir hasar almadım şükür, Aslında fırsatım olursa fotoğrafını çekip ekleyebilrim sürtünen yerlerin. 50-60 Kmh civarı virajda motosiklet ile sağ tarafıma yattım, bir sıkıntı yok montta, yine o tafafa sürtünse rahat korur.

Son düzenleme:
hekese teşekkür..

uğur bilgili
çok geçmiş olsun.montun sağlam olmasına sevindim ayrıca

onur35
eğer revit alabiliyorsanız revit alın ama revit o fiyatı hakediyor mu bilmem.bence bu hakediyor fiyatını.tavsiye ederim

hello_moto
bana siyah ve füme rengi diye 2 renk söylendi.ben de füme(gri de diyebiliriz) aldım.grinin koyusu da var mı bilmiyorum.ayrıca sırt koruma olmadan sakın kullanmayın.çünkü orada omurilik var,çok önemli sinirler var.ufak bir kaza hayati tehlikelere malolabilir

bir foto daha.eğer internetten sipariş verecekseniz paketleme adına fazla birşey beklemeyin.fatura da poşete bantlı sarı kağıdın altında..
2dtt92h.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@kral recep;
Ben de yeni yazlık mont aldım. Taşrada olduğumdan internetten alışveriş yapmak durumundayım. Bering'in fotoğraflarında, kolunda ayar düğmeleri göremediğim için ve yağmura karşı içliği olmadığı için es geçtim, Prohel Rendom Mesh aldım (140 TL). Şunu söyleyebilirim ki çok iyi bir seçim yapmışsınız ve sırt korumasını da alıp takmanız dört dörtlük olmuş. Prohel'den memnun kalmadım. Koldaki ayar çıtçıtları yeterli sıkılaştırmayı sağlamaktan uzak, dirsek korumaları güven verecek şekilde oturmuyor. Malzeme kalitesini beğenmedim (ikinci giyişimde yenindeki [kol ağzındaki] cırtların biri koptu), sırt koruması sünger olduğu için sizin yaptığınız gibi CE onaylı alıp değiştirmek gerekiyor. (Aslında harici takılan sırtlıklardan almayı düşünüyorum ama Knox yeterli güveni verdiyse ben de ondan alırım.) Ayrıca kollarında havalandırma yok. Üç-beş kuruş fazla verip kaliteliyi almak her zaman daha iyi. Güzel günlerde kullanın...

fotoğraflarını koyabilirsen şimdiden size çok teşekkür ederim. gerçekten çok merak ettim.50-60 km hızla ne kadar hasar almış kullandıgımız mont.

fotoğraflarını koyabilirsen şimdiden size çok teşekkür ederim. gerçekten çok merak ettim.50-60 km hızla ne kadar hasar almış kullandıgımız mont.

Sağ tarafıma yattığım için sağ kolumda sürtünme oldu, sırtımda ve diğer taraflarda gözle görülür bişe yok, o yüzde sadece sağ kolun fotosunu çektim.

20110729170000.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar