1. sırada kalite niçin honda gelir. anlayamadım. 2008 den 2010 yılına kadar yağ yakan tek model 1000 rr dır. cbr 250 nin yağ yakmadığını nerden biliyorsunuz.birisi şimdiden motor yağsızlıktan komple motor degiştirdi bile. bunlar önemli degilse kaliteyi belirleyen sebep nedir.? bir kawasaki motoru 100 bin giderken honda 120 bin gidebiliyorsa aynı sürücü sürmek kaydı ile ozaman honda kaitelidir. demek lazım.
kaliteyi müsteri çok alıyor diyerek belirlersek ozaman en kaliteli çin motorları olurdu.
honda motoru ile çok sorun yaşayan ben hatta cbf 250 den nefret eden ben bu kalitelidir. lafını sadece duyumdan ibaret olduğunu düşünüyorum.
şu ninja ile cbr 250 yi kalitede kıyaslama yapın hondanın neyi daha üstün.
motoran dergisinden bir alıntı.
kawasaki gaza yüklendiğinizde daha sağlam ve dengeli gövde ye sahip olduğunu belli ediyor.
bu alıntıdan bir şey çıkarılması lazım.
kaliteyi müsteri çok alıyor diyerek belirlersek ozaman en kaliteli çin motorları olurdu.
honda motoru ile çok sorun yaşayan ben hatta cbf 250 den nefret eden ben bu kalitelidir. lafını sadece duyumdan ibaret olduğunu düşünüyorum.
şu ninja ile cbr 250 yi kalitede kıyaslama yapın hondanın neyi daha üstün.
motoran dergisinden bir alıntı.
kawasaki gaza yüklendiğinizde daha sağlam ve dengeli gövde ye sahip olduğunu belli ediyor.
bu alıntıdan bir şey çıkarılması lazım.