- Konu Yazar
bugün herzamanki gibi rutin akşam gezisine çıktım çıkmaz olaydım saat 10.45 civarlarında kafamı dinleyip biraz rahatamak için abbaya atladım sürdüm çavuşbaşı yoluna biraz ilerledikten sonra yol aydınlatmasının olmadığını (sokak lambası) ve yolun karanlık oldugundan ötürü gerri dönecektim aynaya baktım sinyalımı verrdim tam kırdım sola dönecegim arkamda passat belirdi asıldı frene ve kornaya bende kökledim geçtim karsıya inip motordan kendime geldim ve devam ettim çekmeköyden dudulluya cıkan köprüye geldiğimde geldiğinme hanzonun biri ışıklara 5 mt kala hızlı bi sinyal verdi önüme kırdı güya otobana cıkıcak enbesil acı bi frenle bi karış mesafede durdum bunuda atlattım oh dedim neyse busefer belediye yine çiçek ağaç sulama işi yapmıs herifler ağaçları değil yolu suluyo mübarek viraja girmemle motorun savurması bir onldu hemen gazdan cektim elimi benım abba hala yan yan gidiyo kontrolumden cıktı artık edip edemedim motoru sag tarafa yatırdım sonuc sağ marşpiyel ayaklık yeri iptal
ale: allahtan bende bişey yok düşmemle kalkmam bir oldu kahrolası belediye işçilerinin sülalesi bu gece kulak çınlamasından uyuyamaz orası kesin..