Kask Ve Mont İçin Yardım(Muğla Çevresi)

mav

Merhabalar öncelikle.Yakın zamanda motor almayı planlıyorum.Motoru almadan da aksesuarları almaya karar verdim.Almayı düşündüğüm kask markası SHOEİ.Deri montta ise DAİNESE YADA ALPİNESTARS.Muğla ve çevresinde yani İzmir olabilir Marmaris olabilir , önereceğiniz uygun fiyatlar sağlayan ve bu yazdığım modellerden bol seçenek sunan motor mağzaları hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz.Kaska maksimum 700 montada maksimum 700 vermeyi amaçlıyorum.Teşekkürler şimdiden.....

hocam selam

kask konusun da yardımcı olamayacagım ama mont konusun da ise elimde 5 adet hit-air marka air bagli mont var bedeni L ve LL olarak mevcut.fiyat ise senin verdigin fiyatın biraz üsütnde eger ilgilenirim dersen montların resimlerini yollayabilirim.hit-air marka montlar gögüs kısmın da kaza anın da hava basan tüp taşıyan bir mont.link atayım ordan inasıl birşey izle.uyarsa bana bu numaradan ulaşabilirsin.05053967834
http://www.eggparka.com/english/main.html

Merhabalar öncelikle.Yakın zamanda motor almayı planlıyorum.Motoru almadan da aksesuarları almaya karar verdim.Almayı düşündüğüm kask markası SHOEİ.Deri montta ise DAİNESE YADA ALPİNESTARS.Muğla ve çevresinde yani İzmir olabilir Marmaris olabilir , önereceğiniz uygun fiyatlar sağlayan ve bu yazdığım modellerden bol seçenek sunan motor mağzaları hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz.Kaska maksimum 700 montada maksimum 700 vermeyi amaçlıyorum.Teşekkürler şimdiden.....

dostum sakın ama sakın muğla ili içinden kask mask alma kazık yersin bunu bizzat yaşadım hemde shoei gibi racing sürenlerin tercih ettiği bir markayı aşırı kazık bir fiyata ısmarlama siparişi bekliyerek alabilirsin
muğla ili bildigin gibi küçük biyer olduğundan motorculukta sadece motor çok ancak motor kültürü edinmiş üst cc motorcular için yetersiz bir yer gelişmemiş bu açıdan

ben ls2 upside kaskı 180 tlden satana rastladım en sonunda rest çektim feyizoğlundan alırım hemde 100 tl üstelik 6 ay 0 faiz taksit ile bu bana bedava geldi enayi değiliz

internettten al

dainese ürünlerin tek adresi mototaş tır...
http://www.mototas.com.tr/urungruplari.aspx?m=50

shoei kaskı anesten beden tutuyorsa hemen al hakan yardımcı olur...xr 1000 ki ben kullanıyorum bende yedeğide var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar