Motora biniyor incelemesi

Beden eğitimi öğretmeni ve Gülcü İlköğretim Okulu Müdürü Akıncı hakkında, “Eşofman giyiyor, motora biniyor” şikayet dilekçesi üzerine Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı. Olayla ilgili bir de müfettiş görevlendirildi. İncelemenin ardından soruşturmaya gerek görülmedi.

ISPARTA Milli Eğitim Müdürlüğü, ’motora biniyor’, ’eşofman giyiyor’ suçlamalarının yer aldığı şikayet dilekçesi üzerine Gülcü İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Yavuz Akıncı hakkında inceleme yaptı. İnceleme sonunda soruşturmaya gerek görülmedi. Isparta Valiliği aracılığıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ulaştırılan şikâyet dilekçesi üzerine branşı Beden Eğitimi olan Gülcü İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Yavuz Akıncı hakkında, ‘okulla ilgilenmiyor’, ‘eşofman giyiyor’, ‘motora biniyor’ ve ‘Milli Eğitim’de o kadar güçlü ki, hiç kimse ona bir şey yapamaz’ suçlamalarıyla ilgili inceleme başlatıldı ve bir müfettiş görevlendirildi. Müfettiş tarafından alınan ifadesinde yöneltilen suçlamalara yanıt veren Akıncı, kendisine ait motoru ve ehliyeti olduğunu, bu konuda yöneltilen suçlamanın saçma olduğunu belirtti. Akıncı, branşının Beden Eğitimi olması nedeniyle derslere girdiği sırada ve okul takımlarını çalıştırdığı dönemlerde eşofman giydiğini dile getirdi.

Soruşturma yok

Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz ise okul müdürünün okula uğramadığı, okulla ilgilenmediği, sürekli eşofmanla ve motorla gezip okulun işlerini aksattığı gibi şikâyetleri içeren dilekçe üzerine Isparta Valiliği’nin bu konuda teftiş yapılmasını istediğini söyledi. Tacettin Yılmaz, valiliğin isteği üzerine müfettiş görevlendirilerek teftiş yapıldığını, incelemenin ardından soruşturma açmaya gerek görülmediğini söyledi.

Okulun başarıları

Eşofman giyip okulda gezdiği için de suçlanan müdür Akıncı’nın bizzat çalıştırdığı okulun voleybol, basketbol takımları büyük başarılara imza attı. Gülcü İlköğretim Okulu bu yılki müsabakalarda basketbol ve voleybol küçük takımları ile Isparta il birinciliklerini kazandı. Basketbol büyük takımı ise il ikincisi oldu.

Kaynak: Hürriyet - DHA

Ekli dosyalar

• motorabiniyor.jpg
    motorabiniyor.jpg
    16.4 KB · Görüntüleme: 9,222
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ve o haberin son paragrafı:

Eşofman giyip okulda gezdiği için de suçlanan müdür Akıncı’nın bizzat çalıştırdığı okulun voleybol, basketbol takımları büyük başarılara imza attı. Gülcü İlköğretim Okulu bu yılki müsabakalarda basketbol ve voleybol küçük takımları ile Isparta il birinciliklerini kazandı. Basketbol büyük takımı ise il ikincisi oldu.

Zaytung haberi gibi haber.Sabah sabah iyi geldi. :)

Benim en beğendiğim yer şurası:
"...okul müdürünün okula uğramadığı, okulla ilgilenmediği, sürekli eşofmanla ve motorla gezip okulun işlerini aksattığı..."

Böyle müdüre can kurban.Gerçekten olsa da birlikte gezsek. :mrgreen:

Niye bu adamı şikayet edenler hakkında ;

Kardeşim sen nasıl eğitimcisin, beden hocası eşofman giyer, isterse motorada biner sen hangi mantıkla şikayet ediyorsun bu adamı, senin öğrencilerimize güncel, çağdaş, yeterli eğitim verebileceğinden şüphe ediyoruz denilerek hakkında SORUŞTURMA açılmaz ki ?

merak ediyorum böyle zekasız insanlar özenle mi seçilip yollandı bizim ülkeye anlamış değilim..

TC memurları içinde böyle hazımsızlıklar var..öğretmen müdüre uyuz oluyor isimsiz ihbar mailleri atıyor veya buna benzer şeyler oluyor...

Örnek vereyim asker ocağındayız Nihat Yüzbaşı vardı...chopper makina kullanırdı...sever sayardık...hakkında tahkikat başlattılar...motoru neden birliğin içine aldın...motoru askere mi yıkatttınız şeklinde hakkında disiplin kovuşturması yapılmıştı...Albay uyuz olmuş buna kıl kapmış artiz artiz buralarda gezinmesin diye bi ince ayar veriyordu...:p ama postası da günde 5 saat makinanın grenajlarını parlatıyordu...:queen: posta iyi parlattı mı hafta sonu evciye çıkıyordu iyi mi...çocuk adeta yalıyordu makinayı...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam zaten bedeneğitimi öğretmeni eşofman giymesi kadar doğal birşey yok. motorada binebilir. imamın motor kullanması kadar doğal :)
siz milli eğitimdekiler önce okul harcı, maparası diye bişey var onları bir takip edino paralar nereye gidiyor neden alınıyor yasal olmayn şeylerle uğraşın
siz devlet erbabı müdür öğretmen altınızda son model lüks araba vs onları araştırın yıllık kazanca uymayan dengesiz gelirlerle uğraşın elin motor sevdalısı başarılı hocalarla değil!
bu haberleri okuyunca fitil oluyorum ya yaşadığıma gezdiğime bindiğime.......

Allaha sukur ki şort giyinmemiş havalar sicak diye.Mazallah cinsel tacizde eklenirdi bu suclamalara ben bundan eminim.Geri kafali zihniyettir Ulke capinda Gelismeyi engelleyen...

Hocam...:cat:
Aldırma sen bu toplumun ücra köşelerinde paslı kafa yapıları ile çağa ayak uyduramayanlara. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
Anlaşılan karızmatık görüntünün çatlattığı dunkoflar var...:bounce:

Çocuklara kötü örnek oluyor. Birde devlet memuru olacak, birde üstüne üstük serseriler gibi eşofmanla sağda solda hava atıyor. Ceza alması gerek. Olmaz böyle aaa.. Burası Türkiye :pr:

Motor da sanırım Mondi 250 MCT:queen:

haberin doğru olduğunu düşünür isek;

en iyisi ben birşey yazmayayım,
durduk yere hakaret etmeye gerek yok.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bi de motosikletler fark edilmiyor derler!!
Isteyince nasil fark ediliyor bak.

Hoca hoca sen velilerden bazı bahanelerle para toplamayı düşüneceğine nasıl motorla gezersin teker yaparsın.İşini aksatma okulun kasasını doldurmaya çalışki kasa dolsun bak yaz ayındayız malum daha tatile gidip keyif çatacaz.Vay yobaz zihniyet okuldada iş başında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar