bekleriz sorun değil de hakkaten yapalım böyle birşey 
arkadaşlar bu motora çip filan taktıramazmıyız?taktırma imkanı olsa nerden buluruz?140-150 ye ulassa rahatca yetecek
arkadaşlar bu benim ilk motorum olduğu için hiç bişey bilmiyorum yağ koymam gerekiyor mu yoksa bakımda herşeyi yapıyorlar mı birde 1. viteste iken bi ses geliyor anlamadım
arkadaşlar 1 ay aradan sonra dayanamdım tekrar 125 aldım. tricolor bu sefer![]()
bu yeni kasa cbr nin arkaya 140 yada 150lik lastik takabilirmiyiz ?
lastiklere takılan o renkli şeritleri nerelerden alabiliriz ? ne kadardır ortalama fiyatı ? sizce tricolor a ne renk gider ?![]()
lastiklere takılan o renkli şeritleri nerelerden alabiliriz ? ne kadardır ortalama fiyatı ? sizce tricolor a ne renk gider ?![]()
Keiti marka al kardeşim 30 lira civarı fiyat. tri colora kırmızısı iyi gider diye düşünüyorum. bu arada benim cıbırda 3300 km yi gördü bugün sizin cıbırlar ne alemde![]()
Bende tri color var ve kesinlikle kırmızı.Şahsen ben kırmızı uyguladım ve çok güzel ama bidaha uygulayacağım çıkartıp çünkü ufak tefek yamukluklar var.750 km oldu 1000 bakımında elcikleride taktırıcam rizoma elcik ve rizoma gidon topuzlarıyla şahane oluyor.Fikir olarak istersen bi gör ama dediğim gibi kırmızı jant şeridi en güzel.
![]()
Burda pek kendini göstermedi.
![]()
Bende tri color var ve kesinlikle kırmızı.Şahsen ben kırmızı uyguladım ve çok güzel ama bidaha uygulayacağım çıkartıp çünkü ufak tefek yamukluklar var.750 km oldu 1000 bakımında elcikleride taktırıcam rizoma elcik ve rizoma gidon topuzlarıyla şahane oluyor.Fikir olarak istersen bi gör ama dediğim gibi kırmızı jant şeridi en güzel.
![]()
Burda pek kendini göstermedi.
![]()