Arkadaşlar çok acil yardımınızı bekliyorum takas girersem zararlı çıkarmıyım?

27bıne dayamıs sen motoruna ne ıstıyorsun senın ıstedıgın rakam + ıphone 3g nın satıs fıyatı bunu karsılıyorsa neden olmasın apache ıyı motordur.

ikisinide biliyorum ama apache yi hiç kullanmadım kymc kullandım güzel ama uzun yolda pek rahat bi motor değil bide debriyajda problem yapabiliyor bence apachiyi almn doğru olur çünkü suzikinin ürünü çok iyi tercih olur

bence hiç girme..2008 model motoru acaba nasıl kullandı da tekrar motor yaptırdı
başına bela olabilir o motor..bence para biriktir sıfır al çok güzel motor :)
benim de param hazır gibi okullar açılsın sıfır alcam

27bıne dayamıs sen motoruna ne ıstıyorsun senın ıstedıgın rakam + ıphone 3g nın satıs fıyatı bunu karsılıyorsa neden olmasın apache ıyı motordur.

yorumumu degıstırmek ıstıyorum ben altta yazılanları okumadım motor yenı boyaltı dıye baslamıs adam bence bosver hıc gırme takasa degmez k bakma.

ya uçuk rakamlar oynadığı için sitelerde ben 1900 yazdım 1350 tl ye almıştım 250 lirada para istiyor telefonu biraz hor kullandım gps falanda çalışmıyor baseband den dolayı

Kardeş 3 yaşındabi araç hem komple boyalı hemde motor atılmış neden diye düşünmeyecekmisin.Modeli çok eski olsa neyse.Kurye motoru olmadan o hale zor gelir zaten.Benim fikrim çok çok ucuz olmadıktan sonra o durumdaki makina alınmaz.Yine karar senin hevesini kırmak istemem sorduğun için açıkladım.Sonra bindiğiniz motoru aramayın.

Hiç girme bu tür bir takasa. Gerek yok. Motorunla beraber telefonunda gidicek. Biraz daha bin motoruna. Kışa doğru değiştirirsin motorunu. Piyasa biraz daha aşağı düşer. Tabi eğer imkan yoksa şu sıralar motoru satman lazım. Para eden zaman bu zamandır. O motorunda bu parayı yapması imkansızdan öte birşey değildir. Tabi yinede karar senin.

arkadaşlar teşekkürler vazgeçtim biraz daha para biriktirip temiz cbf almaya karar verdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar