[Mersin - MT]

arkadaşlar ben aslen mersinliyim. 2 seneden beridir antalyada ikamet ediyorum.BUrda motorize07 diye bir motosiklet grubuna katıldım.Her perşembe günü düzenli bir şekilde toplantı yapılır.2 haftada birde gezi düzenlenir.Mesela dün Kamp ve Rafting etkinliği vardı katılım %90 dı ve yaklasık 60 70 kişiydik.Size tavsiyem sizde bu şekilde bir grup kurarsanız sizin karınıza.Ayrıca bu siteden yürümüyor birşeyler size tavsiyem kendi internet sitenizi kurmanız.Bizimkini inceleyebilirsiniz www.motorize07.com

KESİNLİKLE DÜZENLİ TOPLANTILAR YAPILMALI, KİŞİLERİN BİRBİRİNİ TANIMASI SAĞLANMALI.
daha sonra güvenli sürüş konuları ve motosiklet işaret dili ve anlamları öğrenmeli
güvenlik ekipmanlarının öemi sürekli hatırlanmalı vs vs vs...

ama görünüyor ki ayda 1-2 mesajla olacak şey değil bunlar :)
sencer abi lider bendim hani???:)))

Slm. Mersinliler. Bi aksilik olmassa bu hafta sonu yıllık izne ayrılıyorum. Birlikte biraz teker cevirmeye ne dersiniz. Henuz yapılmış bir plan yok. Rota konusunda da fikirlerinizi bekliyorum... soyle 800-1000 km lik kamplı bir gezi olabilir..

Mersin İl Temsilcisi
Slm. Mersinliler. Bi aksilik olmassa bu hafta sonu yıllık izne ayrılıyorum. Birlikte biraz teker cevirmeye ne dersiniz. Henuz yapılmış bir plan yok. Rota konusunda da fikirlerinizi bekliyorum... soyle 800-1000 km lik kamplı bir gezi olabilir..

aaahhh ibrahim ah...

Mersin İl Temsilcisi
O HALDE MERSİNDE BULUNAN ARKADAŞLAR, BİR TOPLANTI TARİHİ BELİRLEYELİM.

SİZCE HANGİ GÜN VE SAAT UYGUN?

Motosikleti
Pulsar NS400Z
bu ay sonu işten ayrılmayı düşünüyorum kısmetse ondan sonra sürekli aranızda olabilirim

Evet arkadaslar rota Antalya olarak kesinleşti. Ama tarih sarktı. Pazartesi sabah erkenden yollara koyulacam. İll durak silifke de kahvaltı. Sonrasını yol belirler. Katılmak isteyen buyursun. 4 kişilik kamp cadırı ve iki kişili uyku tulumu mevcut...

merhaba arkadaşlar mersinde o kadar motorcuvar ama hiç foruma katılan yok..:)pazartesi geliyorum bi haftasonu buluşruz..mustafa abi senin motor nasıl gidiyor?

merhaba arkadaşlar mersinde o kadar motorcuvar ama hiç foruma katılan yok..:)pazartesi geliyorum bi haftasonu buluşruz..mustafa abi senin motor nasıl gidiyor?
Mersınde hayat yok kardes. Ben de senın gelmenı beklıyorum :)
Motora gelınce bı yaramazlığı yok abisi, 400 km oldu. 800-1000 gibi bakıma goturmeyı dusunuyorum. :D

merhaba dostlar nasılsınız..motor alemi nasıl gidiyor mersinde motoruma kavuştum sonunda..gez gez doyamıyor insan..Mustafa abi motor 600km olmuş :))

GÜNAYDIN KARDEŞLER...

İyi akşamlar olsun bayram ve ertesi dahil istanbul-izmir-bodrum-marmaris kısaca sahil şeridini takip ederek adana ve sonrasında iç anadolu dan tekrar istanbula dönme düşüncem var.
Sizden ricam alanyadan mersin arasındaki sahil yolunun uygun olup olmadığı o yolu hiç kullanmadım virajlı olduğunu söylerler ne dersiniz ?

Selamlar herkese, nasılsınız mersinli dostlar :)
İyi akşamlar olsun bayram ve ertesi dahil istanbul-izmir-bodrum-marmaris kısaca sahil şeridini takip ederek adana ve sonrasında iç anadolu dan tekrar istanbula dönme düşüncem var.
Sizden ricam alanyadan mersin arasındaki sahil yolunun uygun olup olmadığı o yolu hiç kullanmadım virajlı olduğunu söylerler ne dersiniz ?
Evet oldukça virajlı yollar, ancak şuan yol yapım çalışmaları sıkça mevcut, biraz sıkıntı yaşatabilir size.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar