Merhabalar, Kuzenimin bu hafta sattığı benimde kullanmak için epey zaman bulduğum capanord için biraz yorum yapabilirim sanırım. İtalyanların farklı olduğu yorumlarını her zaman yapar bana kuzen ben çok kulak asmamıştımtakii capoyu kullanana kadar...
Capo iyi makinedir..
Malzeme kalitesi KLV den de DL den de üstündür..
V makinenin verdiği 98bg tork olarak sonuna kadar hissettirir, çok iyi olmayan asfaltta bile 3 vitesde arkasını sallayarak gezer...
DL1000 den KLV1000 den ve R1200GS den daha hızlıdır. Kaynak (MCN + TECRÜBE)
Şu en son benzin zamlarından sonra 25lt deposu ile (bu 4 makine içindeki en büyük depo) 370km civarı yol katetmektedir,sakin kullanımda çok kasılırsa 0.25krş ile 0.30krş arasında tüketimi vardır.
Dashboard (göstergeleri) süperdir kullanana daha büyük hissi veriyor mavi rengi geceleri şıktır.
Aydınlatması süper zaten iki koca far eşlik eder size xenon la daha iyi olduğu görülmüştür..
Parça sıkıntısı vardır ama kolay kırılıcak makine değildir Capodan anlayan hastası ustalarda vardır,
Titreşim daha öncelerde bindiğim v makinelerde bariz azdır..
Frenleri başarılıdır.. Adı brembodur..
GPR ve LEO çok yakışır kendi egsozununu sesi kötüdür...
Capo o paralara alınabilecek çok hor kullanılmamış ise uzun yıllar sıkılmadan binilebilecek makinedir, kendini sevdidir, artçıların kendini değerli hissetmelerini sağlar (arkası rahattır)
Orjinal ön cam 1.78 beni uzun yolda çaptı ya uzun tur camı gerekli yada ekleme yapılmalı.
Üzerinde emek harcanırsa çok yakışıklı bir makine olur orjinal yan çantaları çok şıktır...
KLV1000 Suzuki DL nin altyapısı üzerine kurulmuş fakat üzerindeki makine 98ps KAWA makinesidir. Malzeme kalitesi bariz olarak hem italyandan hemde Alman rakibinden düşüktür. Motor olarak farklı olduğundan parçaları Kawadır pahalıdır...Miv egsoz çok yakışır sesi süper olur.
DL1000 V-strom 105ps makinesi üzerinde KLV nin aynısıdır..
Umarım yardımcı olabilmişimdir... Saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
MT den kovulan eski modlardan Prometheus nikli arkadaşın numarasına Ankara MT topacından ulaşabilirsin...uzun süre capanord kullandı...nosunu silmişim...o sana herşeyi anlatır...yapman gereken Prometheusun telini bulmak...
Sana yakışıyomu kovulan falan biz sana böyle konuşturmadık hiç