Gelirim, benim için saat 6'dan sonra herhangi bir gün uygundur.
Tamam Ortak bir nokta soyle abi ben nişantaşından işten cıkıp geleceiğim 6:30 da cıkıyorum .
1-Slayer
2-Cancalskan
3..
Gelirim, benim için saat 6'dan sonra herhangi bir gün uygundur.
Tamam Ortak bir nokta soyle abi ben nişantaşından işten cıkıp geleceiğim 6:30 da cıkıyorum .
Ben lingini bulamadım aradım arıyorum hala bulursam atarım olmadı kalsın boyle nazar olsun
1-Slayer
2-Cancalskan
3..
ben de gv250 ile ilgili cogu urune baktim, oyle bisey gormemistim. gene de bulursan haber et.
beni de yazin listeye. 7 gibi falan maslak'tan cikacagim ben de. muhtemelen biraz gecikmeli olarak katilirim size.
abi istedigin urunun linkini verebilirsen iyi olur.
gencotr, senden haber bekliyorum, dedigin sekilde sirket adina falan alabilecek miyiz? alamayacaksak direkt verelim gitsin siparisleri.
Çalıştığım şirketin gümrük müşavirini arıyorum şimdi. Hemen haber vereceğim sana.
Çalıştığım şirketin gümrük müşavirini arıyorum şimdi. Hemen haber vereceğim sana.
---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:27 ----------
Bizim şirketin gümrükteki işlerini yapan kişiyle görüştüm. Dediği mal bedeli 150 € dan fazla olmasın fazla adetli bir şey getirmeyin bir kaç parça bir şey sorun olacağını zannetmiyorum gibisinden konuştu ama bu şekilde de gümrüğe takılmamasının garantisi yokmuş. Firmaya diyorum faturayı maksimum 110-120 gibi bir bedelle düzenlettirebilirsek gümrükte sorun çıkacağını zannetmiyorum. Forumdan bir kişinin faturayı bu şekilde düşük bedelle düzenlettirdiğini duymuştum. Bu şekilde alabiliriz zannediyorum.
Motorum henüz satılmamışken bir buluşmaya olsun gelmek isterim, Maltepe'de oturuyorum lakin işyerim Maslak'ta, Perşembe günü buluşma nerede düşünülüyor?
1-Slayer
2-Cancalskan
3-mototor
4-YurdaCooL
Cancalskan motorunuz çok güzelmiş, Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin..
Teşekkürler sağol .. Valla ben nereye olsa gelirim iki kişi maslak ben nişantaşı slayer abi nereden gelecek ona göre bir ortak nokta belirleriz.
Bu arada hava filtresini soktum benden önce cok yağ koymuslşar yağlanmıs hava filtresi biraz hava vurdum banamısın demedi mecbur taktım tekrardan hava filtresi arayısındayım belki benim istop edişler bu hava filtresinden olabilir mi acaba daha doğrusu bir umutbeynini değiştiremeden hallederim umudu
![]()
Teşekkürler sağol .. Valla ben nereye olsa gelirim iki kişi maslak ben nişantaşı slayer abi nereden gelecek ona göre bir ortak nokta belirleriz.
Bu arada hava filtresini soktum benden önce cok yağ koymuslşar yağlanmıs hava filtresi biraz hava vurdum banamısın demedi mecbur taktım tekrardan hava filtresi arayısındayım belki benim istop edişler bu hava filtresinden olabilir mi acaba daha doğrusu bir umutbeynini değiştiremeden hallederim umudu
![]()
Ben Beylikdüzü ya da Küçükçekmece'de olacam o saatlerde. Ama saat uyarsa Avcılar'dan Styleoscar'da gelebilir.
Benide yazın listeye bir aksilik olmazsa bende gelirim inşallah.
Aslında geçen sene cumartesi saat 3-4 gibi çıkıp tekirdağda köfte yiyip gelmiştik çok güzel sarmıştı hem yol hem muhabbet yaptık ramazan gelmeden o şekil birşey yapsak daha iyi olur.
abi istedigin urunun linkini verebilirsen iyi olur.
gencotr, senden haber bekliyorum, dedigin sekilde sirket adina falan alabilecek miyiz? alamayacaksak direkt verelim gitsin siparisleri.
mototor pm attım. Hala sipariş vermediysen bir görüşelim senle.
Olabilir neden olmasın ama kimler gelir bilmiyorum.
Su an için perşembe saat 07:00 gibi yeri belli olmayan önerim Ömür PLaza Burger önü ortada olduğunu düşünüyorum ama başka yerde olur.
1-Slayer
2-Cancalskan
3-mototor
4-YurdaCooL
5-Styleoscar
6-Kilitci
7-...
bir de bu Omur Plaza neresi? hangi tarafta? ben aksaray'dan, capa'dan sonrasini pek bilmiyorum. nasil gelecegimiz hakkinda da ufak bir bilgi olsa guzel olur.
yaaa olmadı ama, ben bu hafta boyunca saat akşam 10 da çıkıyorum işteno saatte de kimsecikler kalmazki..
r:
İşi başkasına kitleyip kaçma durumu yok mu![]()
Zincirlikuyu'dan E-5'e çıkıp yaklaşık 14-15 km boyunca E-5'i takip edeceksin. Mecidiyeköy-Topkapı-Merter şeklinde Merter'i geçtikten sonra E-5'te yokuş yukarı çıkmaya başlayacaksın. Yokuşun sonuna doğru yanyola giriş var. Yanyola girdiğinde zaten Ömür plazayı görürsün. Yanyol girişinden 100-200 mt. sonra yol kenarında. Çok kolay bir yerde yani. Adı plaza ama alışveriş merkezi bu arada. Semt olarakta Bakırköy/İncirli'de.
yaaa olmadı ama, ben bu hafta boyunca saat akşam 10 da çıkıyorum işteno saatte de kimsecikler kalmazki..
r:
Fotoğrafları görünür hale getirdim, sayfaya biraz renk gelsin![]()
![]()
sakın boşuna ertelemeyin başka bir zamana artık katılırım bende..:cat:ertelenme gibi bir durum olacaksa benim icin sorun olmaz. bir haftalik erteleme yapabiliriz?