Deliricem ya Ankarada neden motor bulamıyorum!

hergün 2 ilan geliyor sahibindene onlarda bi işe yaramıyo, istanbulda aratıyom yüzlerce cıkıyo nedir bu ankaralının hali :farao:

bu arada cub,scooter tarzı bakıyorum ........> 1500e kadar cok az ilan cıkıyor zaten 1 ay önceki ilanlara bakmıyorlar bile durum vahim :D

bende gidip bodrum'dan almıştım zamanında :)
tamircileri filanda arayabilirsin, 324 28 81 motocenter ramazan'ı bi ara istersen.

izmirde aynı durumda şimdiki scooterımı alacağım zaman başta 2.ele niyetlendim türkiyede 3 kişi satıyordu yani sizinkinden de vahim :mrgreen: sonra kafam attı gittim borç harç 0 ını aldım :)

Mersin İl Temsilcisi
mersinde daha beter, bir sürü 2. el motor var ama pek çoğu sıfırından pahalı :pr:

Ya benim motoru paketleyip kargoya vereyim üzülme... O ilanlara baka baka benim de artık midem bulandı ama yapçak bişi yok.. Gözünü kapatıp kredi çeksen beğendiğin motor artık sıfırı satılmıyor. Hah buldum diyorsun, adam satmaktan vazgeçiyor. Aynı ilanlar dönüp duruyor.. Biraz da tamircileri, servisleri falan gezmek lazım.. Şimdi yaz herkes biniyor kışa bulurum dersen karda kışta motor denemeye de gidilmiyor yani... Kolay gelsin..

Ya benim motoru paketleyip kargoya vereyim üzülme... O ilanlara baka baka benim de artık midem bulandı ama yapçak bişi yok.. Gözünü kapatıp kredi çeksen beğendiğin motor artık sıfırı satılmıyor. Hah buldum diyorsun, adam satmaktan vazgeçiyor. Aynı ilanlar dönüp duruyor.. Biraz da tamircileri, servisleri falan gezmek lazım.. Şimdi yaz herkes biniyor kışa bulurum dersen karda kışta motor denemeye de gidilmiyor yani... Kolay gelsin..
Herkesde aynı sorun var galiba :)
Hocam zaten 0 almak istemiyorm ya cünkü sıfıra o kadar para vericem sonra satmak istesem en az 500 aşşasına gitcek zaten bir nevi acemilik atmak için istiyorum diyelim
2 sene bunu kullanıcam sonra 18ime girmiş olcam ehliyeti alıp vitesliye geçicem.

Gimat yakınlarında Hızır Usta var, belki duymuşsundur. Onun duvarına camına vs sıklıkla satılık motosiklet ilanı yapıştırıyorlar. Gerçi genelde YBR, CBF gibi ilanlar görüyorum ama sormanda yarar olabilir.

Gimat yakınlarında Hızır Usta var, belki duymuşsundur. Onun duvarına camına vs sıklıkla satılık motosiklet ilanı yapıştırıyorlar. Gerçi genelde YBR, CBF gibi ilanlar görüyorum ama sormanda yarar olabilir.

teşekkürler hocam:cat:

Yukarıda bahsettiğim yerde Monero HS100-11 97 model, 4 vites, yarı otomatik diye bir ilan gördüm.
Yarın debriyaj balatası değişimi için ustaya gideceğim tekrar, bugün halledemedik. İstersen detay almaya çalışayım.
Bu motor nasıl bir şeydir ben bilmiyorum, sen araştırırsın.

Yukarıda bahsettiğim yerde Monero HS100-11 97 model, 4 vites, yarı otomatik diye bir ilan gördüm.
Yarın debriyaj balatası değişimi için ustaya gideceğim tekrar, bugün halledemedik. İstersen detay almaya çalışayım.
Bu motor nasıl bir şeydir ben bilmiyorum, sen araştırırsın.
tamam hocam siz detay alın + km sine vs de bakın.. teşekkürler..

istanbula gidip alma şansın yokmu ?
malesef

yaz sezonu hocam, millet geziyor tozuyor. Kışın ise ilanlar daha fazla oluyor.

tamam hocam siz detay alın + km sine vs de bakın.. teşekkürler..
Motor orada değildi. İlan gözüme ilişti ancak üstünde telefon yazılımıydı dikkat etmedim.
Yarın ustadan bilgiyi alırım, o motoru mutlaka biliyordur. İlanda tel varsa onu da not alır buradan sana yazarım.

Motosikleti
VFR1200X
Bende çok uzun zamandır ankarada motor bulamamakdan şikayetçiyim ama yarın sabah kısmetse bi cbf150 almaya gideceğim. Bi önceki alacağım motor notere gelirken yolda kaza yaptı :pale: Bu sefer de alamazsam artık hayata küsecem. Sabahda olmaz şimdi :cherry:

Bende çok uzun zamandır ankarada motor bulamamakdan şikayetçiyim ama yarın sabah kısmetse bi cbf150 almaya gideceğim. Bi önceki alacağım motor notere gelirken yolda kaza yaptı :pale: Bu sefer de alamazsam artık hayata küsecem. Sabahda olmaz şimdi :cherry:
öyle olur zaten uykun kaçar zaman geçmez :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar