bıızım egzozların ıcınde 3 tane oda var 3 ayrı susturucu saglam dolu ıclerı bıtanesı soksen ses için yeter 
çelik jant şahin mi bu yawwbir adet matkapla delik acılabilir :queen:
yayları da kesesn cama da siyah film yan grenaja'da beni hayat değil mevzular yordu yazarsın..
yok bu olmadı du :santa:
biraz önce yemekteyken akravopicli R gördüm ben incelerken sahıbıde geldi biraz konuştuk.
Sadece tüp almış çok patlatıyo ve çig atıyo sibob ayarı felan gerekiyo dedi.
sadece tüp iyi olmuyo dedi.
bnde biriyle konuştum 500Liraya araborularıyla beraber yaparız dedi yaptıgı egzozlarada baktım sesleride iyi![]()
4 sılındır 1 naked motora yapılmışını gordum sesi oldukca iyidi adamı tanımıyorum bı boş zamanda gidip bakıcam ne yapıormuş diyekimmiş o eksoz yapan arkadaş bi video mideo koysun bakalım veya irtibata geçelim. varmı tel nosu?

TDM 850 almanızı tavsiye etmem.Eski transalplerinde yakıt sorunu var xt'yi almadan önce bende niyetlenmiştim,xt'deki ataklık TA'de yok kısa bir süre test etmiştim.Ama africa tiwin düşünürseniz ona lafımız yok temizini bulmak kaydıyla alınabilir endurolardan.an itibarı ile motorumu satılığa cıkardm...
660 r ciddi ilgilendiğim bi model...
ozellikle 3 cantalı uzun yl için istiyorum...
ama su vibrasyon işi şimdi dusundurdu beni ben ortalama 130-140 km hızı baz alıyorum vibrasyon ne zaman bitecek dedirtirse uzulurum..
ya bu işin sonu transalp ya da tdm 850 ile bitecek gibi duruyor bana...