Müzik Anketi!

Hangisi?

• Rock,Blues,AlternatifRock

Oy: 0 0.0%
  • Punk,Ska,Punk-Rock

• Rap,R&B,Hip Hop

• Klasik

• Pop

• Özgün Müzik,Halk Müziği

• Dans Müzikleri

• diğer..

• Kullanılan toplam oy
    2
kimileri devaju yaşayabilir :D ama yazalımda dursun..

:D ya aslında daha elektronik, hip hop falan diye de şıklar koyacaktım yanlışlıkla gönder dedim dinleyenler kusura bakmasın :p cihan hangi grupları kimleri dinlersin? bende rock :thumleft:

benim favorilerim radiohead(en canlı ölüler), pink floyd (onlar ayrı bi dünya), King Crimson, Nirvana, Pearl Jam, Red Hot .....

Ben haevy metal ve birazda gothic şeyler dinlerim..Ama bu şıklar arasında ona en yakın ROCK var onu işaretliyoorummmm.

evimde gitar elimdeyken amatörce çalabildigim hertürlü müziği dinlerim :thumleft:

evt electronic muzik koymamakla bizi çok kırmışsın

underground, techno, trance, dance hall, progresssive, goa

deep purple ,pink floyd,nirvana scorpions,system of adown sepultura ramstein en sewdiklerimden dir.bazan çok bunalımsam slayer falan dinlerim ama o yoruyor :pl:

abicim arabesk diyosun şindilerde moda türkiyede yeniyetme rock gurupları nın çoğu bi arabesk parçayı yorumluyo arabesk rock fantezi rock bol bizde. eh bikısmı güzelde oluyo aslında :pl: :pl: :pl:

yeni bi anket mi açsam diyorum şöyle bol şıklı falan? :silent: tamam bende rock diye oy verdim ama depeche mode, infected mushroom, faithless de gibi dinliyoz arada.. mesajı yazarken rancid- motorcycle ride çalıyordu.. rock!! :thumleft:

abi be oy veremicem çünkü oy verebilecegim bi şık yok.Ayıb ettiniz türkçe rap ın kralına "CEZA"

cihan, bende aynı tarz dinliyorum .evimde pearl forum baterimde var onlar sölüyo cd den.... ben çalıyorum...
:thumleft:

Metallica--The Call of Ktulu Evanescence-lies
Placebo,,Rammstein,, FALAN Sert oldu biras galiba
ama türklerde var listede :mrgreen: duman manga teoman şebnem :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar