1.TRabzon Motosiklet Festivali Fotoğrafları

Evet Dün Rize'den katıldığımız festival görüntülerini sunuyoruz...
Fusuy & cakalaz ; Rize'den MT den baska motorlu kalmadı. TRabzon MT zaten bitik halde :) idare edin...
elimde 344 adet foto olduğundan dolayı; karma yüklüyorum arkadaslar :)
önce festival alanı, sonra dağlarda tur keyfi, mağara gezisi, tonya gezisi ve tekrar festival alanı

Kahvaltı molası...

Son düzenleme:
Doğan bizim konu hit olmuş yahu:queen:şu mesaj bolluğuna bak:queen:

Çok güzel bir gezi olmuş inşallah bizede böyle geziler nasip olur.Resimler için teşekkürler bakarken kendimi ordaymış gibi hissettirdi.:)

Ooo ortam, doğa süper :) Güzel bi festival olmuş.Gezi açısından :) Pek bi etkinlik yapılmadı sanırım fotoğraflardan gözüktüğü kadarıyla ?

teşekkürler. biz günü birlik gittiğimizden sadece doğa gezisi ve akşam yemeğine katılabildik:) (akşam yemeği süper bi etkinlikti, kavurma+pilav+tatlı, ben iki kez aldım:queen:)
akşam motosiklet şarkıları besteleyen motorcu şarkıcımız konser verecekti, pazar da sanırım denge yarışması yapılacaktı, bunlara katılamadan cumartesi akşam olmadan geri döndük

harika olmuş paylaşımınız için teşekkürler hemşerim allah nasıp ederse temmuz 21 trabzondayım

paylaşım için teşekkür ederiz.... güzel bir ortam olduğu resimlerden belli....

dscf3472x.jpg
vay be baya keyifli olmuştur bu yolda dolaşmak

Toplu sürüş fotoları çok güzel... :cat:

MT forumdan desperados '' Ogun Bülent Görgün '' de :thumleft: oradaymış..

Motorcu şarkılarına, birlikte eşlik etmişsinizdir..
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]

Son düzenleme:
teşekkürler.
evet, o yollarda sürmek zevkliydi.
Şarkıcı abimiz de oradaydı,evet.gündüz kasetten şarkılarını koymuşlardı, akşam da konseri vardı ama katılamadık. çok mütevazi ve motosiklet kültürünü çok iyi bilen ve çevresindekilerle paylaşan birisi.şarkılarının sözlerini bir çay molasında paylaşmıştı. çok güzel.

kıskançlıktan yıne kudurdum hemde nasıl anlatamam ya ben en zamn katılacagım bole etkınlıklere bende basımı alıp gıtmek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Motosikleti
Honda Crf250L
benim çalıştıgım okulun bahçesinde duraklamışsınız :)

teşekkürler.
evet, o yollarda sürmek zevkliydi.
Şarkıcı abimiz de oradaydı,evet.gündüz kasetten şarkılarını koymuşlardı, akşam da konseri vardı ama katılamadık. çok mütevazi ve motosiklet kültürünü çok iyi bilen ve çevresindekilerle paylaşan birisi.şarkılarının sözlerini bir çay molasında paylaşmıştı. çok güzel.
Canım kardeşlerim sizlerin boşuna sevmemişim gönül vermemişim gözüm gibi düşünmüşüm gurur duymuşum beni çok mutlu ettiniz ne mutluki özümü benimsemeniz sizin bir parçanız olduğumu hissettirmeniz bana dahada güç verdi her zaman bu kardeşlik için güzel işler yacağımdan şüpheniz olmasın istanbula dönerken bestelediğim şarkımı paylaşmak istiyorum burada zaten her şeyi anlatıyorum sizler benim canımsınız sevgilerimle ...
motorun tadı başkadır çoşarsın sevdiklerine hep yollarda rastlarsın,
motorun tadı başkadır yaşarsın gezersin ülkeni hayran kalırsın
motorcusun benim canımsın sür yıllara sür yollara motorcuu
motorcusun beni sen anlarsın sür yıllara sür yollara motorcu sür yollara motorcu ......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar