herkese benden çay.
memura yok :queen:
aldım motoru bügün.
savulun huleyn!!
yahu abi alem adamsın vallahi :mrgreen:
hadi burdan da diyeyim barime allah kaza bela vermesin
herkese benden çay.
aldım motoru bügün.
savulun huleyn!!
alacağın olsun :mrgreen:
motor da hayırlı olsun sorunsuz kazasız kullan inşallah. bunu da bi ıslatalım)
yahu abi alem adamsın vallahi :mrgreen:
hadi burdan da diyeyim barime allah kaza bela vermesinben senin motordan ümidi kesmiştim kurban bayramı arifesine kadar neyse gene usta insaflı çıkmış
![]()
bugün düştüm..
facebook'a yazmayın bir şeyler ailenin haberi yok henüz..
herkese benden çay.
aldım motoru bügün.
savulun huleyn!!
Hocam hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
Bu arada hiç buluşmuyorsunuz arkadaşlar. Tnışamadık hala.
bazı memur arkadaşlar gizli toplantılar düzenliyor foruma filan yazmadan.
"Hür ve Kabul Edilmiş Reysingçiler Büyük Locası" :queen:
bende var da motorda yok allahtan, benimki beleşe geçiyor nasıl olsa dkshakjdhakjdhkjasddkjlsdakjdksldas
bazı memur arkadaşlar gizli toplantılar düzenliyor foruma filan yazmadan.
"Hür ve Kabul Edilmiş Reysingçiler Büyük Locası" :queen:
Yürüü beee!!! büyüksün mirim!
olmadı bizde memur olan, memur olamayan, memur olmak isteyipde birtürlü fırsat bulamayan herkez için bir organizasyon yapalım ne dersiniz?:mrgreen:
geçmiş olsun Ertan önemli bişey yoktur inşallah
napalım endüröcüler dışlıyo bizi)))
bu çarşamba akşamı toplantı yapalım derim. herkes önceden ayarlarsa kendisini ciddi katılımlı bi organizasyon yapalım, tanışmadığımız arkasdaşlarla tanışalım.
şimdik dışlama filan yokgördüğünüz gibi diyoruz herkez gelebilir yok reyzingdi yok çapırdı endüroydu çinliydi capondu alamandı böle şeyler olmuyor lütfen milleti empoze etmeyelim buralarda
onun için bu güzel havaların hatırına çarşamba günü bir buluşma yapalım derim ben hazır bende müsaitim önce bi liste çıkartalım ardından da nereye gidip ne yapabileceğimizi tartışırız ilk evvela alkolsüz bir ortam olacak onu bir belirtelim de sonradan alkollü alkolsüz muhabbeti yaşamayalım
eveeett geldik listemizi oluşturmaya:
1-)GaCCaLL
2-)Chopperrider
3-)???
Tanışmak isteyipde birtürlü organizasyon yapamadığımız arkadaşların katılımını israrla bekliyorum bu biline hatta isim vermek gerekirse özel istek de yapabilirim burdan..
uzun lafın kısası "gelin tanış olalım işi kolay kılalım" :rendeer:
1-)GaCCaLL
2-)Chopperrider
3-)_pLay_06
4-)KUVVETMİRA
5-)??????
6-)
7-)
telefondan tam ortamın atmosferi yakalanmıyor hani birebir reelde bile hertarafa yetişemiyoruz haliyle kalabalık olunca ama olsun buluşmaların bi tadı da o oluyor zatentelefon ile katılmak serbestmidir![]()
18den sonra ise buluşma bende gelmek isterim.
Arkadaşlar tekrardan merhabalar. 2-2.5 ay önce üye olmuştum bu foruma ve birkaç yazmıştım Ankara grubuna. Sağolsun bazı arkadaşlar motorun olmasa da gel diye buluşmalarına davet etmişti. O günlerde fırsat olmadı gelemedim. Sonra da işler vs. foruma bile girmedim ama ilk motorumu aldım (GT250 R). 3 haftayı bitirdim motorumla beraber, siteyi de tekrardan takip etmeye başlıcam. İsmim Önder, umarım herkesle tanışma fırsatımız olur.