Sizde motosiklet kültürü yok!(Ne demek istediğini çözemedim-video)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorsikletinin Direksiyon kütüğü yok diyor sanki..Ebaya baksa belkim bulur..Ha motorun sesinden bahsediyorsunuz...ses duymak istiyorsanız..çift yoşili 900 hornet dinleyin..bence son noktadır...ötesi yok..

Sonrasında yarım metrede bisiklet gibi sürüyorlar gibi birşey diyerek devam ediyor.
Benim anladığım kadarıyla videonun başında soldan hızla geçen motosikletliye kızıyor sağdaki.

Aslında tam tersi. Bana göre soldaki motorcuya degil sagda yolunu kesen yayalara söyleniyor. 5.sn de sag aynaya dikkat edilirse 600 f görülüyor. Tam bu videoyu kaydeden arkadaşı sagdan sollamaya geçecegi sırada yayalar yolunu kesiyor. Bu nedenle isyan ediyor :)

videoyu ceken motorlunun aynalarda gorunuyor arkadaki iki motorlu ve konusan motorlu digerine soldan gec gibi bisey soyluyor. ve oda sagdan gecerken
"ulkemizde motorsiklet kulturu yok abi bizde"
"nasil"
"motorsiklet kulturu yok bizim ulkemizde, yemin ederim ...."

Bence cok yalnis motor surekrken baska biseylerle meskul olmak, konstantre bozuldu mu hayat tehlikesi baslar.
Ayrica yol yaylara kapali yol deyil mi ismini nasil soylersiniz bilmem (yani highway = otoyol ?) yaya insanlar atliyordu yola :sunny:

butun yorumları okudum hepsı genel olarak ele alınıca hepsı doğru ama o arkadş ne için söledi o malum

Abi yerlere yıkıldım yaaa :queen::queen:
Çiçekci teyzeler +5 puan veriyor.
Tombul ve kısa boylu fiziklerinin altında müthiş kıvrak hamlelerle kaçabilirler
ve sağa sola fake atmalarıyla bilinirler :)
Iskalarda puan alamazsanız çiçeklerini kafanıza vurmak suretiyle silah olarak kullanabilme yetenekleride vardır
:cherry::p:p:p

bence emniyet şeridinden git arabaların arkasında bekleme demek istiyor. haklıda ben istanbulda araba arkasında gittiğimde sıkışık trafikte hep arkadan dibime yanışıyorlar en rahatı emniyete girip 30 km ile gitmek =)

Burası Türkiye onlarda otoyollardaki bonus puanlar.Topladıkca level atlıyosun :)

hayati bir video oyun gibi mi goruyorsunuz :silent::pale::sunny::santa:

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:44 ----------

Çiçekci teyzeler +5 puan veriyor.
Tombul ve kısa boylu fiziklerinin altında müthiş kıvrak hamlelerle kaçabilirler
ve sağa sola fake atmalarıyla bilinirler :)
Iskalarda puan alamazsanız çiçeklerini kafanıza vurmak suretiyle silah olarak kullanabilme yetenekleride vardır
:cherry::p:p:p

uzulsem mi gulsem mi anlayamadim, komiksiniz :)

bence benzin cok pahallı gibi bişeyler soylemiş te olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar