Savaş hocam,
Givi çantalar hakkınmda bir değelendirme yapabilirmisiniz uzun yol yapma şansınız oldu mu?, Sizin fikirleriniz, benmi gibi almayı düşünen arkadaşlar için faydalı olacatır.
Arkadaşlar,ben rüzgar konusunda hassasım.Bizim motorlarda rüzgarı en iyi kesen cam hangisidir.Fiyatın bir önemi yok.Önemli olan rüzgarı az almam.Savaş bey "puig"camdan bahsediyor,hatta resimlerde koymuş.Ama ben işyeri bilgisayarımda o resimleri göremiyorum.Bana hangi cam olacağı ve nereden alacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalarrr..Evime 5 km uzaktı festival alanı bunada katılayım dedimNasılsınız iyimisiniz?Mesajınızı aldım yanıtladım bilmiyorum eline ulaşımı?Lastik konusunda bende biraz baktım gözüme çarpan pirelli ve metzeler üstündeki lastik ölçülerini veriyorum:
ön:100*90*19
Arka:130*80*17
Diğer sorunlar devam ediyor.Pek fırsat bulamadım .Lakin forumdaki arkadaşların önereceği GS ustası olursa önümüzdeki günlerde servise götürmek istiyorum.Sakaryada olduğum için İstanbul en yakın yer diye düşünüyorum.Görüşmek üzere.selamlar.
Herkese Merhaba ve iyi forumlar;
Bu Baslıgı bir iki ay once gormus ara ara okuyordum , sonunda gecen ay f650 tek silindiri almamla uye olmak aranıza katılmak istedim. Ankaradayım motorum 2006 model 28000 Km de. Sanslıyım ki elimde klavuzları var. Bu baslıkta sorduklarım dikkatimi cekmedi, tekrar olduysa affola.
Abs ile ilgili bir sorunum var ; Motor calısır durumda,bosta ve hareketsiz. uzerindeyim frenleri sıkmıyorum. abs dugmesine 3sn ve daha fazla basılı tutuyorum devre dısı olmuyor, iniyorum yan ayaga alıyorum yine devre dısı olmuyor. eve geliyorum orta sehbaya alıyorum bu bozukmu ya bi emin olayım diyorum basıyorum orta sehpada abs devre dısı oluyor. Az cok ustundeyken hareket mi ettiriyorum dedim ama yan ayakta da almıyor. her ortamda da orta sehpaya alacak zemin olmuyor. Belki gecici bir seydir ama danısmak istedim.
Lastiklerim 2007 degistirmeyi dusunuyorum, uzerinde anakee2 var, metzeller tourence dusunuyorum. exp modeli yeni cıkmıs daha yol agırlıklı gibi gozukuyor. exp dusunuyorum ne dersiniz?
Su aksesuarlarıda ankarada bulabilecegim eger yok ise hizmetinden memnun oldugunuz online bir magaza referansı onerebilir misiniz? aksesuarlar icin kaliteden odun vermeyen çin dışı mark onerilerinizi ozellikle rica edecegim.
-Arkcı ayaklıgı( sol tek kırıldı)
-bmw 12volt cıkısını universel12 ye ceviren aparat (telefon gps vs sarj etmem icin)
- Tur camı, ( su an ustunde dakar versiyon siyah cam var) kaliteli sehir ici aynı zamanda yukselme alcalma yada ekleme ozelligi ile yukselebilen bir model tercihim.
- zincir yaglama
- depo ustu canta ( harita gorebilecegim yuzeyli) deponun plastik olması nedeni ile altarnatifler azalıyor, bir iki canta denedim ama nokta atısı hissi vermedi.
Simdiden katkıda bulunacaklara cok tesekkur ederim.
selamlar
3-Tur camı olarak yükseltme alçaltma özelliği olana rastlamadım ama her hangi bir tur camı üzerine monte edilmek üzere Melih Ulubilgen arkadaşımız bir aparat yapıyor İnternetten kendisine ulaşabilirsin.
.
Savaş Abi bununla ilgili direk bir link verebilirmisin zahmet olmazsa zira bizim boy biraz uzun ve givinin tur camı kısa geliyor tur camının üstünden gelen rüzgar direk kafama çarpıyor yüksek hızlarda sıkıntıya mahal veriyor sonra.
çakmak adaptörüne ihtiyacı olan arkadaşlar varsa;
http://www.mototalonline.com/?kateg...&grp=&cmp=&brw=&stock=&typ=&order=&direction=
Savas bey,acemiliğime verin ama sormak zorundayım.Sanıyorum bahsettiğiniz soket oradaki"Adaptör soket 0,25mm"diye geçen sokettir.Bu soketi aküyü şarzetmek için kullandığımız soket yerinemi sokacağız.ve bu tam olarak ne işe yarar.
merabalar herkese
ntv deki yayını izlemişinizdir,muhtemelen.
Bu yayında geziye bu motorla başladılar,fakat motorlar yolda kaldı hem de ikisi.geziden dönmek dönmek için kamyon çağırdılar.
Neyse ben bu forumda bu yolu 100-150 cc çinli motorla sorunsuz yapacak motorcular biliyorum.
Bu nasıl iş bu motorlar nasıl yolda kalır,
Savas bey ;
her iki urunde aynı fonksiyonda sadece birinde uzatma mı var anlayamadım.Birinde standart demis otekinde 25mm demis. F650GS icin her ikisde uyar mı?
http://www.mototalonline.com/?urun-2696-ADAPTOR-BMW---STANDART.html
http://www.mototalonline.com/?urun-2695-ADAPTOR-SOKET-0-25mm.html
camı goremedim linkte acıkcası, ancak soyle bir uzatma var, motorunda dakar cam takılı oldugunu dusununce belki bu parca isimi cozebilir, su an stok sıfır gerci
http://www.mototalonline.com/?urun-2698-AYARLANABiLiR-CAM-UZATMA.html ne dersiniz bu urun icin?
Bu arada borusan da 106 TL artı iscilik mis sol ayaklık, bir de on siparis kapora gibi prosedurleri var, bmw olmasının ankarada olmamın mı sıkıntısı tartısılır.![]()
Ben 39.000 km de debriyaj balatası değiştirdim.bu adamlar programda sölediklerine göre afrikada motorla sorunsuz gezmiş gelmişler.
ama hangi motorla bilmiyorum. Acemi değiller yani
iki motorun da debriyajı bitmiş.