- Konu Yazar
Selamlar Tüm MT Ailesine..İyisinizdir İnşallah..
Ben 17 yaşında lise 3'e geçmiş fakat makina ve elektronik hevesi normalden kat kat fazla olan bir gencim
Neyse Projeme Geleyim..Şimdi ben bir bisiklete mobilet motoru takıp arka ve ön dişli(pedal dişlisi) yide şanzuman niyetine kullanmak istiyorum.Ben mobilet motorunu aldım inşallah önümüzdeki cumartesi veya pazar elimde
mobilet tamiriyle uğraşmış bir bisikletçi abimle konuştum saaatlerce.Bana mobileti kullanabilmem için mobiletin ileri geri komple hareket etmesi gerektiğini ve kasnak sistemini kullanmamı söyledi aksi taktirde hareket etmezmiş.Benim kafamda bişeyler canlanmışken kadronun ön tarafa aşağı bakan bir U demirle motoru havada bırakmak ve sol taraftanda bir burçla sol pedalı söküp burçu sol pedal tarafına takmak ve burçada kasnağı takmak aklıma geldi.Böylece hem bisiklet viteslerini kullanabilirim.
Ben karar verdim yapıcam ama siz büyüklerimin ve ustalarımın da deneyimlerinden yararlanmak istiyorum :bounce:
Teşekkürler:cherry:
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:35 ----------
Evet görüşlerini belirtecek olan yok mu??
Ben 17 yaşında lise 3'e geçmiş fakat makina ve elektronik hevesi normalden kat kat fazla olan bir gencim
Neyse Projeme Geleyim..Şimdi ben bir bisiklete mobilet motoru takıp arka ve ön dişli(pedal dişlisi) yide şanzuman niyetine kullanmak istiyorum.Ben mobilet motorunu aldım inşallah önümüzdeki cumartesi veya pazar elimde
Ben karar verdim yapıcam ama siz büyüklerimin ve ustalarımın da deneyimlerinden yararlanmak istiyorum :bounce:
Teşekkürler:cherry:
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:35 ----------
Evet görüşlerini belirtecek olan yok mu??