Arkadaşlar bugün bende işi bıraktım. Ailem istemiyordu bu işi yapmamı bende bıraktım.
İyimi yaptım bilmiyorum ama mutluyum şuan
İyi forumlar.
En iyisini yapmışsın kardeşim
Arkadaşlar bugün bende işi bıraktım. Ailem istemiyordu bu işi yapmamı bende bıraktım.
İyimi yaptım bilmiyorum ama mutluyum şuan
İyi forumlar.
Valla şu an bize gelmedi, gelmesini de istemem.
mınçıka_35 tek boğazdan soksalar iyi :cherry: Bende olmadım valla muayne![]()
Kardeşim bende 17 yaşındayım ve Dominosta çalışıyorum.10 gün oldu başlayalı.Öncelikli tavsiyem kendi muhitinde yada yakın bir muhitte işe girmen.adresler konusunda çok daha rahat edersin.Eğerki Dominos ta işe girecek olursan dikkat etmen gereken bir konuyuda açıklıyim.Her götürdüğün pizza başına 30 krş vermeleri gerekiyor.Bazı şubeler bunu yapmıyor.girerken özellikle bu konuyu konuş.Ben öğlen 12 akşam 10 çalışıyorum.Başvuru yaptıgın zamanda hangi saatler sana uyuyorsa onu seç en başta.Ailem gece çalışmama karşı de, yoksa mesaii ye bırakırlar seni.Mesaii ye kaldıgın her 1 saat içinde 2.5 3 TL gibi komik bir para alırsın.
Benim net aylığım 750 TL. Bahşişler ve pizza başına aldıgım 30 krş larla birlikte 1000. 1.100 TL gibi bir para alıyorum.
Kötü bir yanı daha var.Burgerking,Mcdonald gibi firmalarda eğer motorcuysan sadece paket servisine çıkıyorsun.Dominosta ise.boş kaldıgın zamanlarda her işi yaptırıyorlar.yer siliyosun kutu yapıyosun vs.
Mutlu arkadaşım nasıl gidiyor iş? Burger King'deki işinden daha rahat mısın, başka iş felan düşünüyor musun? Gün içinde yaşadığın büyük olaylar var mı?