Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
30 dk önce giyecek bişiler bakmak için çarşıya indim. marmaris teki arkadaşlar bilir tansaşın önüne bıraktım motoru herneyse içerden bişiler bakındım. motora bindim, ana yola çıktım vitesi 1den 2 ye attım tam devir yükseltiyorken sol taraftan bi corsa aniden önüme kırdı. çarpmamak için sert firen yapıncada parke yolda lastikleri kitlendi ve motoru sağ tarafa yatırdık. yerden kalktım corsanın sürücüsü olan bayan hala telefonla konuşuyor. neyse arkadaşıyla birlikte geldiler varmı bişiler diye yinede. ucuz atlattık sayılır dizimde ve elimde hafif sıyrıklar var motorun orjinal sağ korkuluğu sıyrıldı biraz sağ sinyal çizilmiş ve fren koluda eğilmiş allahtan görünürde başka bişi yok bakalım yarın birde servisine götürüp baktıracağım.
şehir içinde hızın filan hiç önemli değil mümkün olduğunca araçlardan uzak duracaksın anlaşılan yoksa her halükarda gelip seni bulabiliyorlar. heleki sürücü bir bayansa::angry2::
şehir içinde hızın filan hiç önemli değil mümkün olduğunca araçlardan uzak duracaksın anlaşılan yoksa her halükarda gelip seni bulabiliyorlar. heleki sürücü bir bayansa::angry2::