Hayatımı değiştiren Ege turu...

Selam herekese...

Arkadaşlar yıllık izinde Ege turuna çıktım motorumla ve hayatımın akışı değişti. Olayı şöyle anlatayım.

Uzunca zamandır Ege turu planım var motorla. Yıllık iznimi aldım 24 Haziran için ve 25 sabahı yola koyuldum.

Gayet güzel bir şekilde herhangi bir sorun yaşamadan, Altınoluk'a kadar gittim.
Çadırımı kurdum, denize girdim ( gün batmıştı ama olsun :) ).
İş yerinden arkadaşlarım aradı Balıkesir'delermiş onlar geldi yanıma çadırlarını kurdular ve güzel bir gece geçirdik.
Sabah pılımı pırtımı topladım ve İzmir'e üniversiteden olan arkadaşımın yanına gitmek için yola koyuldum. Oradanda Çeşmeye geçecektim.
İzmir' e giderken motorcu bir arkadaşa selam verdiğim esnada aynamın içi fırladı :cherry:
Yolda yaşadığım tek sorun buydu bu arada :)
Arkadaşımla görüştük ve yemek yerken muhabbet işten güçten açıldı.
Ben şuanda özel bir bankanın müşteri temsilciliğini yapıyorum taşeron olarak. Ve bu işle uğraşanlar bilir illet bir iş !
Bahsettiğim arkadaşta bilgisayar programcılığı yapıyor bir şirkette.
Seni benim çalıştığım şirkete aldırayım gelir misin İzmir'e diye sordu. Bende olur dedim.
Ertesi gün şirketle görüştüm ve olumlu sonuçlandı gel başla dediler.
Apar topar ev arayışına girdik ve ev kiraladık.
Ben şu anda İstanbul'a döndüm Ege turunu tamamlayamadan.
Önümüzdeki hafta içi İzmir'e gideceğim tekrar ve işe başlayacağım.
Kısacası İstanbul'dan Ege turuna çıkıp güneşlemeden iş bulan ve İzmir'e yerleşen ilk insan benim herhalde :queen:

Yeni işimde ve hayatımda bana şans dilemenizi umuyorum.
Artık İzmir'deki MT buluşmalarında görüşmek üzere :)

sevgili MotorKafa yiyecek ekmeğin , yaşayacak evin ordaymış demek ki , kader seni savurmuş gezi bahanesiyle ,

hakkında hayırlısı olması dileğiyle , yeni işinde ve hayatında başarılı olman dileğiyle ...

mutluluklar dilerim :)

Senin adına çok mutluyum ama fena özleyeceğim seni açıkçası be velet :pale: Sevdirmiştin kendini ne yalan söyleyeyim.

Hemen bir gitar hocası bul kendine İzmir'de, çıldırtma adamı, yarım bırakılacak iş değil bu, ona göre...

Belli ki bugün müsait olamadın, yarın mutlaka görüşelim.

Yeni hayatında ve şehrinde başarılar ve mutluluklar dilerim canım kardeşim...

Senin adına çok mutluyum ama fena özleyeceğim seni açıkçası be velet :pale: Sevdirmiştin kendini ne yalan söyleyeyim.

Hemen bir gitar hocası bul kendine İzmir'de, çıldırtma adamı, yarım bırakılacak iş değil bu, ona göre...

Belli ki bugün müsait olamadın, yarın mutlaka görüşelim.

Yeni hayatında ve şehrinde başarılar ve mutluluklar dilerim canım kardeşim...

Sağolasın abi.

Biraz önce geldim eve :)

Yarın işleri halletmekten fırsat bulursam geleceğim yanına.

Fa majöre geçemeden ayrı düştü yollarımız ama öğreneceğim İzmir'de :cherry:
Sonra burada stüdyoda çalarız beraber.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------

sevgili MotorKafa yiyecek ekmeğin , yaşayacak evin ordaymış demek ki , kader seni savurmuş gezi bahanesiyle ,

hakkında hayırlısı olması dileğiyle , yeni işinde ve hayatında başarılı olman dileğiyle ...

mutluluklar dilerim :)

Eyvallah takendy. Bakalım neler gösterecek hayat

Sağolasın ramcoo

Hakkında hayırlısı olsun,başarılar dilerim,senin adına ben sevindim yazdıklarını okuyunca.:)

Hayırlı olsun :) şu sıra herkes ege turunda bu sene yıllık iznim yok malesef ama seneye gtr ile tozunu alıcam ege yollarının
Gerekenler:
Benzin parası + Çadır vs ekipman eee gerisi yalan :)

Hakkında hayırlısı olsun,başarılar dilerim,senin adına ben sevindim yazdıklarını okuyunca.:)

hayırlı olsun.....

Hayırlı olsun :) şu sıra herkes ege turunda bu sene yıllık iznim yok malesef ama seneye gtr ile tozunu alıcam ege yollarının
Gerekenler:
Benzin parası + Çadır vs ekipman eee gerisi yalan :)

Teşekkür ederim hepinize:rendeer:

Birşey unutmuşsun Felon. Müzik... Uzun yolda öyle bir keyif veriyor ki anlatamam...

Bu arada uzun yol yorar diyenler. Hepiniz yalancısınız :queen:

Şehir içinde kullandığım zaman çok daha fazla yoruluyorum. 800 km yol yaptım. Bagajıma sırtımı dayadım öyle gittim ne ağrı ne başka birşey

Teşekkür ederim hepinize:rendeer:

Birşey unutmuşsun Felon. Müzik... Uzun yolda öyle bir keyif veriyor ki anlatamam...

Bu arada uzun yol yorar diyenler. Hepiniz yalancısınız :queen:

Şehir içinde kullandığım zaman çok daha fazla yoruluyorum. 800 km yol yaptım. Bagajıma sırtımı dayadım öyle gittim ne ağrı ne başka birşey

aynen ama o zaten olmassa olmazlardan olduğu için yazmasakta olur :) cruiser ile yorulmassın abi racingle 1saatten sonra motorla tümleşiyo insan 800km sonunda ameliyatla anca kalkarım üstünden heralde ama değer :queen:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.Umarım hersey gönlunce olur:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------

aynen ama o zaten olmassa olmazlardan olduğu için yazmasakta olur :) cruiser ile yorulmassın abi racingle 1saatten sonra motorla tümleşiyo insan 800km sonunda ameliyatla anca kalkarım üstünden ama değer :queen:

Ali kardeşim benım hyo ile bursa dan cıktım yola yalova'ya ordan ıstanbul ordan edırne(keşan) yeterkı o yola düş gerısı gelıyor :)

Selam herekese...

Arkadaşlar yıllık izinde Ege turuna çıktım motorumla ve hayatımın akışı değişti. Olayı şöyle anlatayım.

Uzunca zamandır Ege turu planım var motorla. Yıllık iznimi aldım 24 Haziran için ve 25 sabahı yola koyuldum.

Gayet güzel bir şekilde herhangi bir sorun yaşamadan, Altınoluk'a kadar gittim.
Çadırımı kurdum, denize girdim ( gün batmıştı ama olsun :) ).
İş yerinden arkadaşlarım aradı Balıkesir'delermiş onlar geldi yanıma çadırlarını kurdular ve güzel bir gece geçirdik.
Sabah pılımı pırtımı topladım ve İzmir'e üniversiteden olan arkadaşımın yanına gitmek için yola koyuldum. Oradanda Çeşmeye geçecektim.
İzmir' e giderken motorcu bir arkadaşa selam verdiğim esnada aynamın içi fırladı :cherry:
Yolda yaşadığım tek sorun buydu bu arada :)
Arkadaşımla görüştük ve yemek yerken muhabbet işten güçten açıldı.
Ben şuanda özel bir bankanın müşteri temsilciliğini yapıyorum taşeron olarak. Ve bu işle uğraşanlar bilir illet bir iş !
Bahsettiğim arkadaşta bilgisayar programcılığı yapıyor bir şirkette.
Seni benim çalıştığım şirkete aldırayım gelir misin İzmir'e diye sordu. Bende olur dedim.
Ertesi gün şirketle görüştüm ve olumlu sonuçlandı gel başla dediler.
Apar topar ev arayışına girdik ve ev kiraladık.
Ben şu anda İstanbul'a döndüm Ege turunu tamamlayamadan.
Önümüzdeki hafta içi İzmir'e gideceğim tekrar ve işe başlayacağım.
Kısacası İstanbul'dan Ege turuna çıkıp güneşlemeden iş bulan ve İzmir'e yerleşen ilk insan benim herhalde :queen:

Yeni işimde ve hayatımda bana şans dilemenizi umuyorum.
Artık İzmir'deki MT buluşmalarında görüşmek üzere :)

neye niyet, neye kısmet :p

hayırlı olsun :cat:

vay arkadaş olaya bak sen,
senin başına talih kuşu konmuş,
hayırlısı olsun, bende o kadar yolda gidiyorum, bir mercedes önümü kesip demezki gel şöförlügümü yap sana 5 bin tl maaş::mrgreen:

vay arkadaş olaya bak sen,
senin başına talih kuşu konmuş,
hayırlısı olsun, bende o kadar yolda gidiyorum, bir mercedes önümü kesip demezki gel şöförlügümü yap sana 5 bin tl maaş::mrgreen:

cihan senin karşına mercedes cıksa kapışırsın sonra kafanı sallarsın:queen::queen::queen:

Super Moderator
Öncelikle süper olmuş, hayatta başarılar dilerim...:cat:

Ardından tanışma etme fırsatı bulamadık henüz ama, yazılan 1-2 satırdan hatırladığım kadarıyla saygı duymam, sevgi beslemem gereken birisiniz:) DoRock'ta veya o civarda bir uğurlama gecesi yapalım gitmeden?

geçen yıl aynı güzergahtan çeşmeye kadar gitmiştim tadı hala damağımda...bizim yerimize de gez ege'yi baştan aşağı...herşey gönlünce olsun...yeni işin de hayırlara vesile olsun..

Sercan'ım iş güç hayırlı olsun ama insan o kadar balıklama atlar mı olum işe :) bi 10 gün sonra iş başı yapayım desen adamlar vaz mı geçicekti :) Bünye bi çeşme göreydi de öyle başlayaydın. Yarın akşam Garaj'a uğrada seni bi uğurlayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar