Navigasyon cihazın da problem

Merhaba arkadaşlar
geçen hafta piranhanın diablo adındakı navigasyon cihazından aldım
gidona montajını ve akü bağlantısını yaptım, ve cihazı öğrenmek için kullanma kılavuzunu okuyaraktan cihazı kurcalamaya başladım

menüde ayarlar saat tarih ıvır zıvır gibi klasörlere rahat bir şekılde giriliyor fakat gps denen zıkkıma bir türlü giremedim:pr: (harıtalar yon bulma vs gibi şeylerde bunun içinde), cihazdamı bir sıkıntı var yoksa güncelleme yapılması mı gerekıyor bilemiyorum kullanan arkadaşlar varsa yardımalarını beklıyorum

GPS denen zıkkım sana sadece uydu bağlantı detaylarını gösterir :)
Büyük ihtimalle kapalı mekanda baktın ve kırmızı noktalar gördün, bu uydular ile bağlantı olmadığını gösterir. Sarı renk zayıf bağlantıyı, yeşil renk ise bağlantı olduğunu gösterir.
Senin ulaşmak istediğin bölüm GPS değil, Navigasyon menüsünde.

bul yada ara gibi bi ibareyede rastlamadım takendy
yokmudur arkadaşlar aranızda bu marka bu modeli kullanan ?

Sitesine Gir Üye Ol Gerekli Güncellemeler Var Telefondanda Yardım Ediyorlar Olmadı Dosya Gönderip Kurdurtuyorlar

Site üye oldum, programıda indirdim, usb ile cihazı bilgisayarada bağladım ancak programla benim cihaz nedense birbirlerine bağlanmıyorlar :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------

Gönderdiğin fotoğraftaki menüyü bulamıyorum takendy
açılmayan bir klasör var oda gps
bu menü sanırsam onun içinde ama o da açılmıyor

Sağol takendy şu an kullanım klavuzunu okuyorum zaten, ama pek bişey bulamadım doğrusu

naviextrac diye bir siteye yönlendirecek bu siteye üye olduktan sonra navigasyonunu ub mode modunda aç naviextrcla senin navigasyon eşleşecek yedeğini al ondan sonra güncelleme yapabilirsin

aynı navigasyon bende vardı sana yazdığım şekilde yaptım oldu gerekli güncellemeleride naviextracta yapıyordum yarın olmazsa piranhanın merkezi sefaköyde götür oraya garantiden yaparlar yada telefon aç eksik bir program varsa o programı mail atıp kurdurtuyorlar

Erol dayı bu cihaz aldığımız zaman kullanıma hazır olması gerekmıyomu :silent:
gps menüsüne giremiyorum bu normalmi ?

benim aldığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım işin açıkcası direkmen programı indirdim tolbarı tanıttım güncelleme yaptım kullandım sonra arkadaş istedi ona verdim istanbulda boş radyo frekansı yok inan olsa varya al bi radyolu telefon tak kulaklığı seni istediğin yere götürsün

yani benim cihazın güncellenmesi şartmı şuan erol dayı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

Üyeliğiniz altında cihazınızı marka ve modeli olarak doğru bir şekilde seçip kaydedin. Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurun. Cihazınızı mutlaka uydu bağlantısı yapacak şekilde araçla birlikte kullanın. İlk uydu bağlantısından sonra yaklaşık 30 gün içinde cihazınız aktive olacak ve toolbox cihazınızı görecek. Bundan sonra da güncellemeleri yapabileceksiniz.

şöyle bir yazı buldum yani ben cihaz açık bir şekilde dolaşıcakmıyım ?

Akşam şöyle bi sahil turu attırdım ama yakalayamadı heralde sinyal falan, şimdi açık ama evın içinde. işin özeti bana servis yolu gözüktü yani

yardımcı olan herkese çok teşekkürler (her nekadar işe yaramasada) :rendeer:

Akşam şöyle bi sahil turu attırdım ama yakalayamadı heralde sinyal falan, şimdi açık ama evın içinde. işin özeti bana servis yolu gözüktü yani

yardımcı olan herkese çok teşekkürler (her nekadar işe yaramasada) :rendeer:

Bana öyle gelmeye başladı ki, senin cihazda navigasyon yazılımı yok :)

Cihazın yanında kullanma klavuzu da olmalıydı, sanırım o da yok.
Sen bunu bir bilgisayarcıya götürüp yazılım kurduracağa benziyorsun. 10 TL gibi ücretlerle en son yazılım ve haritayı atan yerler olduğunu duyuyorum :)

Kullanım kılavuzu var içinde, program yok ise bu benim deil satıcının problemidir artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar