Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar honda türkiye aradı ve cbr 125 sevkiyatlarının bu hafta gerçekleşeceğini belirtti.bayimi aradım kendilerine 1 tane geleceğini belirtti.ben 2. sıradaydım malesef alamıyorum motoru.Benim için bitmiştir cbr 125 muhabbeti alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun bana nasip değilmiş herkese iyi günler

Son düzenleme:
Arkadaşlar honda türkiye aradı ve cbr 125 sevkiyatlarının bu hafta gerçekleşeceğini belirtti.bayimi aradım kendilerine 1 tane geleceğini belirtti.ben 2. sıradaydım malesef alamıyorum motoru.Benim için bitmiştir cbr 125 muhabbeti alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun bana nasip değilmiş herkese iyi günler

aynı durumdasın benle..ama ilk sıradaki kaporasını çekmiş olabilir bırakma peşlerini

Hiç sanmıyorum.Benim bu işte şansım yok ben bunu anladım.Bu günden itibaren todayide satıp motor olayına son veriyorum.

Honda'nın yaptığı bu ayıp yüzünden motor sevdandan vazgeçme, bu motora ayırdığın bütçe ile 2.el çok güzel motosikletler bulabilirsin, sanırım vitesliye ilk geçişin olcak o yüzden çok çok önemseme nede olsa max 1-2 sene sonra satarsın. Önerebilceğim alternatifler; eski kasa cbr 125(2010 modelleri güzel), cbf 150, yeni kasa yamaha ybr 125, cbf 250(büyük olduğunu düşünme çok rahat kullanabilirsin), yamaha xt 125.

Eğer şartları zorlarsanda 2 alternatif var yamaha yzf-125 ve ktm duke 125(geçen pazar, pendikteki yarışmada canlı olarak gördüm mükemmel makine)

Honda'nın yaptığı bu ayıp yüzünden motor sevdandan vazgeçme, bu motora ayırdığın bütçe ile 2.el çok güzel motosikletler bulabilirsin, sanırım vitesliye ilk geçişin olcak o yüzden çok çok önemseme nede olsa max 1-2 sene sonra satarsın. Önerebilceğim alternatifler; eski kasa cbr 125(2010 modelleri güzel), cbf 150, yeni kasa yamaha ybr 125, cbf 250(büyük olduğunu düşünme çok rahat kullanabilirsin), yamaha xt 125.

Eğer şartları zorlarsanda 2 alternatif var yamaha yzf-125 ve ktm duke 125(geçen pazar, pendikteki yarışmada canlı olarak gördüm mükemmel makine)

tek alternatifim yzf 125.oda biraz tuzlu.mecburen vazgeçiyorum motor sevdamdan.olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.2 ay bekledim kaporayı verirken kesin dediler,gelceği zamanda 2. sıradasınız.neyse,yapcak pekte bişey yok

benimde bayiye bitane geldiğini duyunca kafamdan aşaya kaynar sular döküldü 2 gün öyle gezdi
bakiyim kaçıncı sıradayım ariyim dedim
motorun sahibi sizsiniz herkez kaporasını çekti dediler işte ara bakalım kaçıncı sıradasın

benimde bayiye bitane geldiğini duyunca kafamdan aşaya kaynar sular döküldü 2 gün öyle gezdi
bakiyim kaçıncı sıradayım ariyim dedim
motorun sahibi sizsiniz herkez kaporasını çekti dediler işte ara bakalım kaçıncı sıradasın

Ben 2. sıradayım.az önce bayime gittim.Bayime gitmeden önce honda türkiye aradı ve bu hafta sevkiyatın yapılacağını fakat temmuz içi başka sevkiyatların,başka gemi geleceğini söyledi.Bayime gittiğimde 1 tane tri color renginin geleceğini fakat temmuzun 12si,en geç 15'i ne kadar 5 adet cbr 125 daha geleceğini söyledi.Elim kolum bağlı yine inandım sözlerine ama 3 ayda bir gelen geminin 1 ayda 2 kere geleceğine inanmıyorum ben.Çünkü bir tanesi geldi dağıtım yapılcak,bir taneside temmuzun ilk haftası gelecek demekki bana en geç 12-15inde elinizde dediler

Son düzenleme:
Honda neden milletin hevesinin içine ediyor anlamıyorum. Satılacak işte adam getir şu motordan fazla fazla eline mi yapışacak?:pr::pr::pr::pr:

Ben 2. sıradayım.az önce bayime gittim.Bayime gitmeden önce honda türkiye aradı ve bu hafta sevkiyatın yapılacağını fakat temmuz içi başka sevkiyatların,başka gemi geleceğini söyledi.Bayime gittiğimde 1 tane tri color renginin geleceğini fakat temmuzun 12si,en geç 15'i ne kadar 5 adet cbr 125 daha geleceğini söyledi.Elim kolum bağlı yine inandım sözlerine ama 3 ayda bir gelen geminin 1 ayda 2 kere geleceğine inanmıyorum ben.Çünkü bir tanesi geldi dağıtım yapılcak,bir taneside temmuzun ilk haftası gelecek demekki bana en geç 12-15inde elinizde dediler

Yahu arkadaşlar beklemeyin artık ötv`yi bekliyorlar yedirmiyorlar pastayı kimseye.. Seri üretimde olan motosikletin gelmemesi imkaansız gibi birşey.. Aslında iyide yapıyorlar 2. eli öldürmemiş oluyorlar...

arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum sizce 2006 repsol mu yoksa 2006 black cbr mı daha hoş daha kalite duruyo? görüşlerinizi bekliyorum herkese keyifli sürüşler

ALLAAAAAAAAAH motorum gelmiş. Benim durumumda olan herkesin gözü aydın.
Ama ben motora 8 inde kavuşacağım allahtan bi aksilik olmasa.

olabilir bugün sevkiyat vardı 250ler için beraberinde 125lerde gelmiştir inş..
arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum sizce 2006 repsol mu yoksa 2006 black cbr mı daha hoş daha kalite duruyo? görüşlerinizi bekliyorum herkese keyifli sürüşler

black:cat:
repsole ısınamadım birtürlü..

benim repsol konusunda çekincem üzerindeki sticker ve yazıların zorlama gibi durup durmadığı hani olur yha motorunu daha çekici göstermek için ucuz süslemeler yapıp duran tipler filan :p kulağa çok saçma gelebilir bilmiyorum :) mesela cbr1000rr'de mükemmel duruyo repsol ona hiç lafım yok :mrgreen:

benim repsol konusunda çekincem üzerindeki sticker ve yazıların zorlama gibi durup durmadığı hani olur yha motorunu daha çekici göstermek için ucuz süslemeler yapıp duran tipler filan :p kulağa çok saçma gelebilir bilmiyorum :) mesela cbr1000rr'de mükemmel duruyo repsol ona hiç lafım yok :mrgreen:

E bu mantıkla tricolor`u olan herif için diyecekler ulan adama bak düşmüş düşmüş gitmiş çıkmacıdan başka başka motorların parçalarını takmış o nasıl olucak :)

selam ve kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar..
Ben bugün otoseverden motorumu teslim aldım,plaka ve ruhsat işlemleri cuma gibi bitermiş,o zaman gidip alıcam...darısı bekleyen arkadaşların başına

hayırlı olsun :)
zippo's nerelerde belki ilk sıraya düşmüştür ilk kaporra veren belki vaz geçmiştir
odamı otoseverden almıştı ?

Yahu arkadaşlar beklemeyin artık ötv`yi bekliyorlar yedirmiyorlar pastayı kimseye.. Seri üretimde olan motosikletin gelmemesi imkaansız gibi birşey.. Aslında iyide yapıyorlar 2. eli öldürmemiş oluyorlar...

Nasıl bi mantık bu ya ? Biz burda 2 aydır motor bekliyoruz adam gelmiş iyide yapıyolar diyo.2. eli 7.250 fiyat biçenler mi iyi yapıyo ? 0'ını parasıyla almaya çalışan para denkleştiren ama gelmediğinden alamayan ve 2. el fiyatlarını görünce şok olan insanlara mı iyi oluyor ?

Motoru alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar kazasız belasız inş.Benim bayim en geç ayın 12sine söz verdi güvenmelimiyim bilmiyorum.Honda Türkiye'de sevkiyatların devam edeceğini belirtti temmuz içinde.Bayim 5 tane cbr 125 alacağız dedi 12sinde ve 2 tanede cbr 250 vardı bugün sahiplerini bekleyen.Sizce inanmalımıyım çok çelişkide kaldım kesin kesin diyip durdu sözde verdi ama...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

hayırlı olsun :)
zippo's nerelerde belki ilk sıraya düşmüştür ilk kaporra veren belki vaz geçmiştir
odamı otoseverden almıştı ?

Burdayım wolky.Malesef bugün gittim ve kaporayı geri almamış.Ama honda Türkiye gibi bayide sevkiyatların devam edeceğini ve en geç 12sine kadar 5 adet cbr 125'in geleceğini söyledi.3 siyah bir gri birde tricolor.Siyahın benim olduğunu söylediler inanmalımıyım beklemelimiyim bilmiyorum.Pendik Güngör motordan aldım ben bu arada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar