En anlamlı videolardan biri!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne demek o? vitesli motor kullanmayı mı bilmiyoruz, 12 Lira atıp en civcivlisini almayı mı?? dedik ya tercih meselesi!..

Hayır maddiyat aklımdan geçmemişti benim aslında ama yanlış anlaşıldım galiba,bende tercih meselesini söyledim ,herkese göre kendi sınıfı en iyidir diğerleri kötü gelir onu demek istedim ama sanırım yanlış anlattım,neyse ben özür dileyim de büyümesin.:rendeer:

Hayır maddiyat aklımdan geçmemişti benim aslında ama yanlış anlaşıldım galiba,bende tercih meselesini söyledim ,herkese göre kendi sınıfı en iyidir diğerleri kötü gelir onu demek istedim ama sanırım yanlış anlattım,neyse ben özür dileyim de büyümesin.:rendeer:

Rica ederim özür ne demek, ama şu konuda haklısınız, racing motorun verdiği hazzı başka motorun vermediğini söylerler, crosscular da öyle, cruiser kullananlar zaten o rahatı başka motorda bulamıyorlar.
Videoya bakınca hedef racing motosikletler gibi görünse de motosiklet ne olursa olsun limitlerde gitmenin caddedeki sonuçlarını gösteriyor. ortada kaza olmasaydı, pistte giden bir GSR600 ve caddede limitlerde giden bir GSR600 olsaydı sadece bir reklam olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar